תגידו?

Lady Drm

New member
לדעתי המצב קצת לא ברור

כל המדינה, התקשורת, תומכי שרון וגם מתנגדי שרון עמדה מאחורי שרון בגלל מצבו הבריאותי כעת, גם רבנים שצעקו ופעלו נגדו בתקופת ההתנתקות. לא יודעת, יש הנחה מסוימת שכאשר מישהו תקוע בבית חולים לא בדיוק במקום להתחיל לדבר נגדו, כמו שרואים שכל פרשיות השחיתות במשפחת שרון לא עולות יותר מדי לאחרונה בחדשות. לאחר שיתבהר מצבו של שרון אני מניחה שיבקרו קצת יותר, למרות שלדעתי בהחלט יש מגמה של העדפה לקדימה.

בטוח חד צדדית

בלי שום חשבון כל המדינה מצביעה קדימה אין ערבים ימנים חרדים קודם כל לקדימה 61 מנדטים היתר יתחלק או שיתנו להם עוד כמה מנדטים לפי אחד הסקרים אולמרט מקבל 55 מנדטים

סלוניק

New member
כן.

יש נושאים חשובים שלמרבה הצער לא זוכים להתייחסות, כמו סמים קלים, משטרת ההגירה, איכות הסביבה ועוד.

איתמר770

New member
בטח !

הרי שרון עשה מה שרוב התקשורת רצו - גירוש מעזה. אח"כ הוא נכנס לבי"ח -ואז אף אחד לא ידבר נגדו. כמו שקרה עם רצח רבין שהלאימו אותו לשמאל, והיום אם אתה אומר משהו נגדו- אתה נהפך למעודד הרוצח.

לגמרי

למשל איילה חסון, שנראית היום מאבדת את העשתונות לנוכח חוסר הסיקור התקשורתי של מצבו הבריאותי של אריאל שרון

טוהרtoar

New member
כן

על קצה המזלג: תוכנית "הנבחרים" ברדיוס-השבוע ההתעסקות בתככנות דילים וחיסולים בעובדה ובליכוד בפוקוס חוסר דרישה ל"עימות טלויזיוני" בין ראשי המפלגות הדגשת תוצאות סקרים לטובת הנדונה בכותרות ראשיות זה ממקצת...

סלוניק

New member
כשם שהיא הייתה מגוייסת בעבור שרון

בתקופת ההתנתקות (התפרסם לא מזמן דו"ח מעניין של מכון 'קשב' על כך). המצב היום עוד יותר בעייתי היות ויש את בעיית הפוליטיקלי קורקט בלתקוף את המפלגה על רקע המצב הבריאותי של ראש הממשלה, אבל ככל שהזמן עובר אפשר להרגיש שינוי (קל אמנם) ביחס.

eldarman

New member
לא! היא התגייסה לטובת האיחוד הלאומי

מה נראה לך? התקשורת שמאלנית! אולמרט מדבר על אוסלו כאילו לא נהרגו לנו מאות ילדים בגלל ההסכם הכושל הזה אז הם מלקקים לו בלי סוף!

נהרגו ילדים? איזה שטויות !!

ההסכם לא קויים, לכן לא קרה דבר בגללו. לא נהרג אף ילד או מבוגר בגלל ההסכם, פשוט בגלל שמדינת ישראל באופן חד צדדי החליטה להפר אותו.

ees

New member
אתם באתר תפוז ------------------>

אתם באתר תפוז חד צדדים לטובת אתם באתר תפוז חד צדדים לטובת לאריאל אריק שרון\קדימה זה מורגש במיוחד בחודש האחרון בכותרות ובקטעי הווידאו שאתם דואגים לפמפם לנו כתבות ועוד ולכן אני בוחר או ליכוד או עבודה כי הבנתי שקדימה זה מפלגת תשדרי שירות.

yogniz

New member
הייתה. הפסיקה ושוב חזרה

התקשורת "הרגה" את קדימה בדיוק כמו שהיא "הרגה" את שרון. אותי אישית זיעזע אולפן השידורים המיוחד עם השירים והאמנים המיוחדים- שידור שנראה כמו שידור אבל לזכרו של שרון, כשהוא בכלל חי. ערוץ 2 הרגיזו אותי מאוד בקטע הזה...הם קבעו את מותו מוקדם מדי. בין היתר גם הגזימו בכמות השידורים והחזרה על עצמם- התקשורת כולה עשתה בושות בכיסוי נושא אישפוזו של שרון אבל למרות זאת- נראה כי התקשורת הייתה מגוייסת לפני ובמהלך אישפוזו של שרון- לשרון עצמו- ולא לטובת קדימה. מייד כשאושפז והחלו להתעסק עם הנושאים הפוליטים- כל פרשן שני שראיתי טרח לציין שקדימה בדרך להתרסקות ומכשגילו שההשערות של התרסקות קדימה ירדו לטמיון- הם שבו "להיות מגוייסים" לטובת קדימה.. המסקנה שלי מכך- התקשורת לטובת עצמה בלבד.

למעלה