תגידו...

ketas

New member
תגידו...

אלן השתתף פעם בסדרה "סטודיו למשחק"? יש טעם לחפש בארכיונים?

מלאכית16

New member
את יכולה לחפש ב..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

IMDB... אבל לא נראה לי שהוא באמת השתתף בזה... אבל אם תמצאי -שתפייי אותנוווו

Angelus

New member
נצל"ש - סרטון קרוע של אלן ריקמן

הידוע גם כן כסנייפ, מסדרת סרטי ההארי פוטר. תהנו.

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

ואני חשבתי שזה משהו חדש..

ketas

New member
קיוויתי שזה משהו חדש

למרות שאני מכירה את זה רק מיום שישי האחרון, אז אין לי זכות להתלונן

ketas

New member
תודה!

אתם יותר מידי נדיבים איתי
אל דאגה...תוך זמן קצר אני אזכור ואדע לזהות כל תמונה/סרטון/כל דבר שנכלל תחת הכותרת ~אלן ריקמן~

Zeitonie

New member
היה עכשיו

Something the Lord made ביס.... ישבתי על הרצפה בסלון והזלתי ריר. ואז, השיחה הבאה התקיימה: אמא(מהחדר שינה שלה)"את באה? אני: לא, אני רואה ריקמן.. אמא(בקול מאוכזב): אה.. טוב... רבע שעה מאוחר יותר היא עוברת בסלון. אמא(בוהה במסך):זה ריקמן???? אני:דההההה... אמא:אוי, הוא זקן! (זה השוק שמכה בה אחרי סרטי חארי פוטר. היא לא רגילה לאלן שלא לובש גלימה)אני:כל הכבוד על ההבחנה. אמא: את עדיין אוהבת אותו? אני: כן! תעזבי אותי! לפחות הוא לא לובש חוטיני!!! ואז אמא אמרה: איך את יודעת? אני: ככה. את לא צריכה לדעת מאיפה אני יודעת דברים כאלה! די!

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אויש...יס מעתיקנים..היה את זה גם בהוט..כרגע.. וואו, זה סרט מדהים...אני ממש אהבתי אותו.. לאלן יש טעם טוב בסרטים שהוא בוחר לשחק בהם...

מלאכית16

New member
כן כן...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

עם הזמן זה יבוא לך.. אני זוכרת שבהתחלה ראיתי דוגמה והתאהבתי באלן, ואז הצהרתי שאני לא אנוח ולא אשקוט עד שאני אראה את כל הסרטים שהוא אי פעם שיחק בהם... ואז נכנסתי לIMDB וגיליתי שיש לו יותר מידי סרטים
בינתיים אבל אני מתקדמת די יפה..נראה לי שראיתי בערך שליש מהסרטים שהוא שיחק בהם.. אבל תשמעי- זה הכל הפז"מ..

Zeitonie

New member
ה-מה?!?

מה זה פז"מ? אני טיפשה... אגב, אני ראיתי כמות יחסית גדולה של סרטים שלו בהתראה קצרה. ואני נהניתי מהם. מיאו. למרות שלארחונה פשוט אין לי זמן! וכן, טעם טוב... יומאחד, אני אנשא לאלן. כן.

Thestral

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

פז"מ זהו זמן השירות שone משרת בו בצה"ל. הפז"מ של הילה הוא בסביבות השנה וחודש, זמן השירות שלי הוא חודש וחצי, לכן ביחס אלי הילה נחשבת פזמניקי"ת ואני ביחס אליה נחשב צעיר. היא צוחקת עלי ואני יושב ולא אומר כלום. מובן?^-^

מלאכית16

New member
אין לך פז"מ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

עוד לא התגייסת. זה לא נחשב פז"מ מה שעשית עד עכשיו..
אבל הסברת יפה את המושג..הייתי נותנת לך רב"ט, אם לא היית כזה צ'ונג

Zeitonie

New member
אלוהים ישמור.

אני לא רוצה צבא... הצילו!!!! זה.. זה הורס לך את השפה!!!

Thestral

New member
אבל זה נחשב על הפז"מ><../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

כמה פעמים צריך להסביר לך><

מלאכית16

New member
אהבתי את הדיליי...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

ממממ...ראשי התיבות של IMDB הם -Internet movie database וזה אתר שמכיל מידע בערך על כל סרט שנוצר בעולם...אפשר לחפש שם לפי מלא מלא נושאים וסיווגים...אחד הנושאים שלפיו אפשר לחפש הוא "שחקן" ואז את מקבלת רשימה של כל הסרטים בהם שיחק השחקן, את כל הסרטים שהוא ביים, את כל תוכניות הטלוויזיה בהן הוא השתתף.. זה אחלה אתר..אני כל הזמן קופצת אליו כשאני לא בטוחה בכל מיני דברים.. הכתובת שלו היא- http://www.imdb.com/ תהני

למעלה