תגידו ....

E r u

New member
אמממ

לרוב רוק\פאנק\אימו ושירים שקטים\נעימות. אבל אני לא מקובע,אני שומע כל מיני - הכל מהכל.

drnaji

New member
מוסיקה ../images/Emo99.gif

אני שומע את הכל חוץ מדכאון בעברית. אין לי העדפה מסויימת,אבל אני אוהב פופ קטשי (במיוחד פופ שוודי זול), מטאל ורוק כבד. כמו כן אני מת על שיריםם בלקאנים.. השירים שיש בקדמים של קרואטיה,סלובניה ושוודיה באירו הם השירים הכי טובים

asafgery

New member
כל מיני

קלאסית מערבית: באך ובטהובן בייחוד, גם צ'יקובסקי, דבוז'ק, מוצרט וכו'. מזרחית: ערבית: אום כלת'ום, עבד אלחלים חאפז, פריד אלאטראש ואחותו אסמהאן, מלחם ברכאת, פירוז, לובנה סלמה ועוד. תורכית ופרסית (באלה אני מבין פחות, אז אין לי שמות ספציפיים). יהודית: פיוטים מזרחיים של ימי הביניים שבז"י וחבריו. ישראלית: לא ממש מת על מוזיקה מזרחית ישראלית עכשוית. אני אוהב את ג'ו עמר, להקת צלילי העוד, זוהר ארגוב ומן הסתם עוד כל מיני. אני אוהב גם האוס ודאנס, אבל לא מבין בזה. אני אוהב מוזיקה ברזילאית סוערת - סמבות של קרנבלים וכאלה. אני אוהב מוזיקה טובה באשר היא, ללא הבדל תרבות וסגנון. אני לא מתחבר לרוק כבד, למעט מקרים מאד מיוחדים...

הקטגור

New member
אני חושב שכל מה שמעורר בי רגשות.

בעיקר רוק, ואלטרנטיבי. Nivana, Hole, Pixies, Velvet Underground, The Vasalines, אבל גם כבדים וקלילים יותר כמו green day, Korn וגם פרוגרסיב Nightwish, Twilightning, whithin temptation וגם ישראלי לא חסר: מוניקה סקס, סינגפור, רוקפור - אוי כמה שאני אוהב רוקפור.... אבל בתאכלס, הכל.. אחרי מספיק אלכוהול, אני גם רוקד ריקודי בטן לשירים הכי מזרחיים כבדים.. ויש עדים לכך.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifרוק ישראלי ../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif.

MTV100

New member
אדוני מה יש לכם מרוק ../images/Emo12.gif

אממ... אני אוהב הכל חוץ מרוק כבד ודיכאון
העיקר שיהיה שיר טוב
ישראלית- מאיה בוסקילה
שירי מימון
מירי מסיקה
הראל מויאל
עמיר בניון
מזרחית/ערבית- שרית חדד
רינת בר
מרגול
אישתאר
להקת שפתיים
אייל גולן
מוזיקת עולם- הכללללללללל
ומכל המדינות
רוק- אין לי זמרים מועדפים
רק לא ישראלי

ForbiddenSoul

New member
בעיקרון... כמעט הכל :")

אבל עדפה קיצונית לרוק, מטאל, גוט :) אבל... יש לי הרבה מקום לקייצ' (וקצת, ממש קצת מקום למרגול - אבל זה הצד התימני שבי) מתן

ForbiddenSoul

New member
קשה לפרט...

אני עכשיו בתקופה של muse, אבל התקופה הזו כבר שנה אצלי
אני מחבב את nightwish, הם לא רעים בכלל (למרות שאני חושב שיש לסולנית קול מדהים, היא פשוט לא יכולה לשיר אופרה - סליחה
) הדיסק שלהם over the hills and far away, בהחלט מדהים (אבל זה כמעט מסכם אותם, השאר זה שירים בודדים) המממ... ויש עוד הרבה, פשוט לא קופץ לי לראש עוד... האמת שהמחשב שלי עם כל המוזיקה הלך... ואני לא מצליח לחשוב על להקות להוריד...
מתן

למעלה