תגידו?...

תגידו?...

מענין איך זה עובד ברחבי התחנות השונות בארץ... כל כמה זמן אתם זכאים לקבל מדים...?

מה איתך?

אם כל 15 משמרות אני יקבל מדים לא ישארו מדים בגדוד... עמיחי מאיזה תחנה אתה?

עמיחי נ

New member
אני מת"א..וזה לא כל 15 משמרות...

אני יודע שאחרי ה 15 המשמרות הראשונות אתה זכאי לבקש עוד חולצה. ואז בעצם אתה יכול לעשות משמרת עם אחת כשהאחרת בכביסה. בתכל'ס,ברגע שיש לך 3 חולצות לא צריך יותר(גם יותר מ2 לא צריך...לי יש איזה 3-4 ואני משתמש באחת שאני מאוד אוהב,ומדי פעם בעוד אחת אחרת). ומאיזו תחנה אתה?

אחי הכי הכי

אני גם מת"א. אתה צודק לגבי החולצות. אבל המכנסיים משמשים אותי כמכנסי עבודה... וזה לא היה מזיק שהיה לי עוד 2...

עמיחי נ

New member
אחלה בחלה..

איך קוראים לך? אולי אנחנו מכירים.. ובקשר למכנסיים..אתה צודק..אני גם שוחק אותם..אז עכשיו יש לי כמה זוגות בבית(חלק קיבלתי מהתחנה לא מזמן..וחלק תרמו לי מתנדבים מר"ג)

וואלה?...

עזוב. בא לא נחשוף פרטים בפורום. אם בא לך שלח לי מסר... ולי יש שני זוגות. ומאיפה אני משיג גם חברים מר"ג שיתרמו לי?...

עמיחי נ

New member
לא,אני עושה אצלם קורס.

אין לי מושג מה הזמינות של הציוד שם. אני יודע שפעם אחת ישבנו בחוץ ודיברנו עם מתנדבים מר"ג שעושים גם את הקורס, ואמרתי שאני ממש חייב מכנסיים..אז מתנדב אחד הביא לי כמה זוגות שלא עולים עליו..

וואלה?

איזה קורס אתה עושה שם? גם לי יש אחד מידה 38 ו 40 שלא עולים עלי... אם ישך מישהו שזה מתאים לו...

עמיחי נ

New member
אני עושה קורס מסייעי נט"ן...

ואם יש לך מידה 38 ו 40..זה מעולה..אני מכיר אנשים שממש צריכים את המידה הזאת..

תגיד

יהיה שם עוד קורס כזה? אתה מתחייב להיתנדב שם? ואיזה תרגיל יש היום?

עמיחי נ

New member
לא התחייבתי על כלום..

והקורס בר"ג..אין לנו מושג למה..אנחנו חושבים שבגלל ששם יש את מרכז ההדרכה.. אין לי מושג אם הולך להיות עוד קורס כזה(והוא די מיועד לנוער..).. והתרגיל שיש היום..זה לבוגרי קורס תאר"ן של הבוגרים..

D r o r R

New member
בטח סידרת מישהו בשביל זה...

לי יש חלוק אחד וזוג מכנסיים אחד, מספיק.

עמיחי נ

New member
אחרי ה 15 הראשונות..כן...

כי מניחים שאם עשית 15 משמרות אז אתה אולי תשקיע בעתיד..וחולצה אחת יכולה להתלכלך וכו'..אז 2 אמורות להספיק..

למעלה