תגידו,

ויקיפדיה

לא ידעתי שיש כל הרבה אנשים שמתעניינים בסדרת הספרים הזאת (אני לא התלהבתי), אבל זה הופך את העובדה שהערכים בוויקיפדיה על הסדרה הם במצב קסטרופלי למוזר עוד יותר. מישהו מהפעילים כאן מוכן להתנדב ולטפל בערכים הללו (הערך הראשי על הסדרה נמצא כמובן פה ויש גם קטגוריה שאני לא מצליח לשכנע את תפוז לקשר אליה...)? בברכה, טרול רפאים, מפעיל מערכת בוויקיפדיה בעברית

אני לא מאמין...

בדיוק היום הוספתי את ערך בית לאניסטר לשם. אין לי בעיה לטפל בערכים, אבל אני רק אומר מראש שגם אקח אותם מכל מיני מקומות (ויקיפדיה אנגלית) ואתרגם אותם.

deathstar

New member
קודם תבקש אישור

אסור להעתיק או לגנוב זכויות יוצרים בוידיפדיה. חבל על הזמן שלך אם אחד ממנהלי האתר יגלה שחלק מהתוכן הועתק ואז התוכן יימחק (בהנחה ומנל האתר לא יקצה לתת לויקיפדיה רשות להשתמש בתוכן).

deathstar

New member
אני עוזר שם

אני זה שתרגם את הערך על מרטין, חלום קדחת ומסעות טאף ועזרתי קצת בבית סטארק. לרוע המזל אני רק מתרגם חובב ככה שאם מישהו מבין יותר ממני או רואה טעויות או שגיאות - שיתקן!

לישקפה

New member
תגידו,

מי מכם אחראי לעידכון של הערך "שיר של אש ושל קרח" בויקפדיה? כלומר, זה בטוח אחד מכם. השאלה מי. :)

deathstar

New member
אני עוזר בערכים שקשורים

אבל חוץ מעדכונים משניים לא ערכתי את הערך בויקיפדיה. אני לא מתחייב על זה אבל עד כמה שאני יודע לא מישהו מהקהילה פה ערך את הערך בצורה משמעותית.

ארסמוס

New member
במחתרת.

מאוגדים בתאים קטנים של שניים ושלושה,נושאים מבטם אל הקהילות הגדולות ומחכים ליום בו תצא הקריאה ויינתן הסימן,וביום זה,יום המהפכה,אנו נעמיד כל אדם שיסרב לקרוא את השיר בשלמותו תוך 24 שעות כנגד הקיר,ואז...נכריח אותו לקרוא את כל ספרי דניאל סטיל! *צחוק מרושע* לא סוכם כבר כי הערכים אשר בוויקיפדיה יישארו בצורתם הנוכחית כך שכל אדם שיפנה לשם ייגלוש לאתר ליותר מידע?

למעלה