תגידו

tiptiponet

New member
תגידו

מה עושים אם טיפטיפון ממשיך לדבר עליי ואני מגלה את זה שהוא בכל הזדמנות אפשרית מזכיר אותי ( ובדרך כלל לא לטובה )?? וזה לא נעים לי כי קטקטים אחרים יודעים על כל מיני שטויות ...

רוקוקו

New member
אולי הוא עושה את זה רק מאהבה? ../images/Emo99.gif

אני זוכר שבגן תמיד אמרה הגננת לבנות "כשתיגדלי תביני שזה רק מאהבה"

tiptiponet

New member
איזה אהבה

מה אני יגיד היתה אהבה כזו גדולה בסוף נפרדנו

שרי 43

New member
ואולי....מתוקה

הוא עושה זאת כי הוא פשוט לא מכיר/יודע דרך אחרת להתמודד עם המצב החדש. אני יודעת שזה קשה, כי אף אחד לא ממש "שמח" שמדברים עליו רעות, בכל מקרה הדרך הטובה ביותר לדעתי היא ההתעלמות....(כי לכי תוכיחי שאין לך אחות?)

tiptiponet

New member
התעלמות

אני שומעת את זה הרבה .... אבל בכל זאת יש בי את תחושת הנקמה שהולכת לבוא

אפרת.א

New member
מה חדש טיפטיפונת?? אז הוא מדבר!

שידבר...! יעבור לו רק במידה ותתעלמי. אני מניחה שהקטקטים האחרים מכירים אותך מספיק טוב כדי לדעת לסווג את דבריו. האמת היא שגם זה לא כל כך חשוב...מה שאנו יודעים על עצמינו - זה מה שחשוב! היתר - עובר עם הזרם, פעם ככה ופעם ככה...אנשים אוהבים לפתוח פיות, ללהג ולברבר חחחחחחח מתברר שקטקטים אינם יוצאים מכלל זה
לדעתי - וכמובן אך ורק לדעתי התעלמות אינה מלבה לא גורמתלגלים, לסערה, היא מביאה לשקט. בסופו של דבר ימאס לו שאין פיטבק - צפצפי (כדרכם של קטקטים:)))

letter55

New member
גם לי אך עם ילדים

הינה לך עצה זה עובד בדרך כלל הילדים שלי עושים לי בדיוק ההפך מימה שאני מבקש כך לדעתי תתנהגי תני לו לדבר כמה שהוא רוצה והתוצאה תהיה הפוכה מימה שהוא רוצא להסיג היות ומי שמקיר אותך יודיע בדיוק מי ומה את שווה עם הילדים זה עובד ומאמין שגם....... תקני אותי אם אני טועה?

ורד41

New member
נקמה??????????

גם אני חיפשתי לנקום פה החברים הנכונים והטובים הסבירו וצדקו חבל באמת חבל להלחם בטחנות רוח השארתי פה מכתב פרידה ואחרי שעה חזרתי תמיד יש אחרים והנקמה ,,,, אחרינו כמו שאומרים סוף גנב לתליה או כלב יבוא היום שלו אז יאלה קדימה ניסית לזרוק חכה היום?????????

למעלה