תגידו ...

הפחד הגדול ביותר של וולדי הוא...

להודות בכך שהוא כוסע..

The Walrus

New member
שאלו את רולינג והיא נתנה תשובה.

הייתה תופעה מוזרה בקשר לשאלה הזאת - כל המעריצים הסכימו שהתשובה ברורה, אבל אף אחד לא הסכים מהי התשובה הברורה. חלק אמרו שהוא יראה את הארי, חלק אמרו שהוא יראה את דמבלדור, חלק אמרו שהוא יראה את המוות. רולינג ענתה: וולדמורט מפחד מהמוות. הוא יראה את עצמו, מת.

A Radcliffe

New member
../images/Emo58.gifקצת...../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

בטח, פעם הוא ראה את דומבלידורר, אבל עכשיו בטח הוא רואה......... אולי את עצמו מת? מי יודע...? וויזלי:)

דפני1234

New member
נצל"ש

"אתה לא מסכים איתי שרק אדם טיפש שחצן ויהיר יתקוף מישהו קטן ממנו במיוחד ארבעה נגד אחד?" זה משפט מהסדרה בילבי שנארה כאילו הוא מדבר על הקונדסאים. שמעתי את זה לשנייה וזה פשוט הדהים אותי כמה זה מזכיר את זה.

אני זוכר אותך../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

את עשית את המשפט על בלטריקס, נכון
אבל מה קשור הנצל"ש שלך לנושא
ומה ציפית שנענה לך

A Radcliffe

New member
וואי...../images/Emo129.gif

היום ראיתי בילבי וחשבתי על כמה זה מזכיר אותם.... נמחט.... וויזלי:)

Stinki Winki

New member
הזכירו מקלחות.

באחד הספרים, נראה לי השלישי, מזכירים שווד "מנסה להטביע את עצמו במקלחת" אחרי משחק קווידיץ' כושל.

2 Mיכל

New member
../images/Emo6.gifנכון!../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

מזכירים מקלחות הרבה פעמים אחרי משחקי קווידיץ' או אימונים.

אבל ווד היה קפטן [../images/Emo58.gifפיצי]

ולפי הספר השישי קפטנים רשאים לרחצה במקלחת המדריכים, כך שזה עדיין לא מסביר לנו את עיניין הרחצה.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifפתחתי על זה דיון פעם...

אבל לא על קיומם של שירותים או מקלחות, אלא על זה שהם לא משתמשים בהם!!
הרבה פעמים כתוב שהארי מחליף מבגדים לפיג'מה, אבל לא מצויין שהוא מתקלח או מצחצח שיניים לפני השינה. ומילא זה- הם עוברים לפעמים 24 שעות בלי... המממ... להתרוקן. למשל, בפרקים בסוף הספר החמישי, הארי מתמוטט במבחן, שזה בערך בבוקר-צהריים, אח"כ אמברידג' תופסת אותו, בורחים ליער, למשרד הקסמים, חוזרים, והארי מחכה לדמבי במשרד ורואה שכבר זורחת השמש. כמעט 24 שעות הבחור לא היה בשירותים
השלפוחית כואבת לי רק מלחשוב על זה...

Fairywitch

New member
זה תמיד מטריד אותי...../images/Emo6.gif

אולי כשהם הגיעו למשרד הקסמים הם קפצו רגע לשירותים, אבל רולינג לא טרחה לציין את זה?
אני מדמיינת את הסיטואציה: רון: חבר'ה רגע, אני צריך פיפי. הארי: אבל סיריוס... ג'יני: זה לא יעזור לו אם תהיה שם פתאום שלולית ענקית. הארי: טוב, הוא יחכה שנייה, לא הייתי בשירותים מאז שהתחיל המבחן. מפלס השתן עלה לי כ"כ, שהעיניים שלי כבר צהובות! לונה (במבט חולמני): אני מה אכפת לי... פיפי, סיריוס, העיקר אני ברייבנקלוץ.

XD

כן דמיינו את זה ככה, "הארי הלך ליער הסודי, ולדמורט תקף אותו ואז הארי הלך להשתין
" XD חחחחחחחחח

למעלה