תגידו.....

Rinattt

New member
לא...

תכיני קפה עם רוגאלך... או עם רוגעלך או אקי רוגע-לך או... או... או... או יותר נכון איפה נעלם אקי באמת? נראה לי תפס איזו בלונדה בחו"ל הביא אותה לארץ והם חיו באושר ואושר עד עצם היום ההוא... וככה הוא לא משתף אותנו?

לא באמת , אני שואלת...

כי...... אין לי כוח למרוץ מועדונים... התעייפתי מלהעביר ערבים שלמים במועדון מעושן, מוזיקה רועשת... (ולא שמבלה הרבה, אבל כשכבר כן...זו ההרגשה) מתגעגעת לשבתות של שקט, לנרות של שבת, לניחוח בישולים, לסדר יום קבוע, לחמימות ובטחון.... סתם כי מתגעגעת לדברים הפשוטים שעושים לנו את החיים הרבה יותר שקטים, רגועים ונינוחים.

G a v ® i e L

New member
שיגרע זה רע,

שיגרה זה סבבה. הפשטות, שם תימצאי את האושר והשלווה. מתנתקים מהזרימה הטיבעית שלנו, בורחים לבארים אפלים וצפופים, גופות מיוזעים נעים בתזזית למוסיקה שטוחנת השכל, ואני חושב על שדות שמשתרעים עד לאופק, וטרקטור בודד חורש בהם, ושקט יקר מפז. וואלה, פתאום בא לי השרון12 !

שדות שמשתרעים עד לאופק

וטרקטור בודד חורש בהם.... תמונה מדהימה ציירת.
ולי לא בא, לא על השרון, ולא על אף אחד מאותם מועדונים. בא לי למצוא שלוותי, מדגדג לי כל כך לנוח, לשקוט, לרגוע...

Rinattt

New member
אייייייייי צחוקית...

אני נזכרת שכילדה תמיד חלמתי על בית, ילדים, בעל, משפחה, טיולי שבת... זה התגשם ולא היה כ"כ כמו שחלמתי... זה לא היה חלום... זה היה סיוט... אבל אני מאמינה שהחלום עוד יתגשם לו, אומנם זה יהיה מורכב יותר אבל חייב להיות טוב יותר... המוזיקה, המועדונים, העשן והמחזרים שם... כל זה זמני... רגעי... אני חוזרת משם לבית ולבנות שלי ואני יודעת שלפחות יש לי לאן לחזור, ויש לי מי שאוהב אותי ללא כל תנאי < הבנות > ויש לי בעצם מה שאין להרבה... יש לי משפחה משלי, אומנם בלי בעל אבל משפחה שלמה למרות ואע"פ! אז אפשר לארגן שבת רגועה, בלי מועדון, בלי איפור ובלי לדפוק הופעה... ובלי בעל\חבר לחיים גם... עם הרבה ילדים < 3 שלי ו-2 שלך
> אז תוזיזי את עצמך מחר ותגיעי הנה לשבת ממוזגת כשבחוץ יורד גשם, יהיה כיףףףף מבטיחה לך

Rinattt

New member
יששששששששששששש

יש את כביש שש < סתם חרוז, נוווו
> יאללה הלכתי להרתיח מים
למה מעכשיו? נו למה? תחשבי טוב טוב... תתאמצי עוד קצת מה יש? הלכתי לחפש עצים לטבון כי הבטחתי לך שבת תימנית אסלית, לא? חחחחחח

ובכל זאת...

כשהיא שם....אנחנו מחפשים את הרעש, שוכחים שהיא מבורכת וממשיכים שוב במסע חיפושים מייגע אחריה.

אני חושב שאנשים.......

כמונו ..... שעברו מה שעברו יודעים להעריך דברים מבורכים ואם לא ....אז לא למדנו כלום וחבל! אריק המתוק

נכון מאוד

לפעמים פשוט הזיכרון בוגד בנו... שוכחים, לא מעריכים...ככה בלי סיבה מיוחדת. אולי עניין של גיל או בגרות נפשית....אין לי מושג.

זה לא הגיל ולא שיכחה.........

זאת פשוט הכחשה לשמה!! ואנו מכחישים כדי לברוח! אני החלטתי .........יותר לא בורח!!!! מאף אחד ולשום מקוםֱ נשאר בשגרה "המבורכת" שלי!! אריק המתוק

מתי יודעים להעריך...

בלי הרע ברור שאי אפשר להעריך את הטוב! אבל עדיף דברים לא טובים במינון קטן..קטנטן...פצפון... וכשמרגיש רחב בלב...שיש מקום להכול..ולעוד.. אז פתאום הכול נראה אחרת..טוב יותר ואם השגרה טובה מפרה טעימה... אני מוכן להיות בשגרה כזו.

ד ו ל ה

New member
שגרה מבורכת...

שגרה נעימה, טובה, שממלאת אותך זה מצויין אבל אותה שגרה עם יציאות מהשגרה מידי פעם, זה עוד יותר מצויין... ומה שהתכוונתי לומר הוא שהמסגרת חשובה מאוד אבל חשוב גם לפרוץ אותה מידי פעם ... דולה (בימים של טרוף מערכות כללי...)

G a v ® i e L

New member
רק בקשה קטנה...:

אל תנסי להשתלט על השרשור בכדי לדון בטרוף המערכות הכללי שלך. מכירים את הטריקים הקטנים האלו לעורר סקרנות בקהל. את עדיין בתקן אורחת רגעית ותני לאחרים גם את הבמה.
ופרח.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo25.gif שפתיי חתומות...

לא מוסיפה מילה... אורחת רגעית...
??? ממתי הפכתי להיות אורחת בבית הז? דולה (שקשה לה לנשק אותך בשפתיים חתומות
)

למעלה