תגידו.....

maof

New member
שגרה זה אחלה....

שלח לי שקט טוב מוגן שלח לי שקט מענן שלח לי שקט ממוכן לשמוע שקט לא מכאן תשלח לי שקט בקופסה מארץ רחוקה מעוף

כל עוד השיגרה..

כל עוד השגרה מתפרסת לה בין לבין היא מעולה.. ברגע שהיא משתלטת ...זה כבר משהו אחר. ובכלל , מה רע בערב של שגרה, בשבוע מאוד לא שגרתי !!!!!
לבלות מול הפורום?

אין ספק

שצריך לצאת ממנה לפעמים. השאלה העיקרית היא...כמה מבינכם התעייפו כבר ומצפים בקוצר לבואה של השגרה, של סדר היום הקבוע, של הבית החמים, של השקט??

בואי ואגיד לך משהו..

למדתי בחיים לא לחכות לכלום.. החיים חזקים מהכל, אני פשוט זורם איתם, ולא מתנגד להם.. כשבא לי, אצא כל יום, וכשבא לי אשב לנוח. למדתי לעצור רגע אחד לפני, לפני שיהיה יותר מידי ובינתיים סבבה לי עם זה.

מאוד אוהבת שיגרה

ולמי שגם פתוח בשיגרה, תמיד צצות הפתעות נעימות... אני מוצאת בשיגרה ביטחון.

תחושת בטחון....

עליה דיברתי....כל כך חסרה לי. רוצה להניח ראש על הכר ולהתכסות בה.

זה עוד יגיע...

וכל כך תהני ממנה... עד שלא תירצי לשבוע כל כך תעריכי אותה לאחר שתילחמי להשיג אותה... שלא תמהרי לוותר עליה שתוכלי לישון לילה שלם אחד ברצף... רגועה, שלווה... שתילמדי להעריך אותה ויותר מכך לשמור עליה

יערית

New member
האבסורד שבשיגרה

מצד אחד מברכים על קיומה ומצד שני בועטים בה כשהיא חודרת למרחב הקיומי שלנו. אני מתנדנדת איתה כמו שהיא איתי

../images/Emo127.gif ממש אבסורד

אבל כמו כל דבר בחיים...לומדים להעריך כשהוא איננו עוד. ולמה...למה הזכרון שלנו כל כך קצר...אנחנו שוכחים ומיד בועטים למה?

יערית

New member
כתבתי :)

שאני מתנדנדת איתה כפי שהיא איתי,לא שוכחת אותה לרגע וגם היא לא אותי{מן הסתם},פעם אחת אני מושכת ופעם אחרת זו היא,מערכת יחסים משונה שכזו.

וואלה

וכאן מתממש ההבדל שבין לדעת ללהבין. יש מי שרק יודע שיש דבר כזה ערגה לשיגרה, אך מעולם לא חווה אותה. יש את מי שחווה את הערגה לשיגרה ומבין שהיא מבורכת.

שיגרה שיגרה שעל הקיר

לקום כל בוקר מחדש להרגיש כמה טוב המחר אין זמן לכלום רצים כל היום מחפשים משהו אחר פיתאום השיגרה לי לא מתאימה צריך ענין צריך זרימה אבל אצלי זאת השיגרה מאז גמרתי תצבא אז מה היא בעצם השיגרה זאת אותה התחושה הסבלנות לשמה

מיקי 43

New member
את השגרה שלנו

רק אנחנו בונים רק אנחנו מחליטים ממה היא מורכבת וככל שנדע להרכיבאת השגרה שלנו משוברי שגרה קטנים חמודים נעימים כייפים ואהובים כך נהנה ממנה מהשגרה הזאת כל פעם מחדש אם חיוך והמון אהבה למה ואיך שאנחנו חווים,יוצרים, חשים ותורמים לסביבה שגרה נעימה לכולם

n o g a1

New member
המושג שיגרה

בעל קונוטציה שלילית , לפעמים. שום דבר למעשה אינו ממש שגרתי כי אנו חיים. החיים במהות שלהם אינם שיגרה . החיים הם שינוי מתמיד , אין רגע דומה לקודמו ומה שהיה איננו ולא ישוב לעולם. הכל משתנה מרגע לרגע, גם אנחנו כמובן. הדבר הקבוע היחיד הוא המחזוריות של הטבע וזאת כל עוד לא נפריע , כלומר גם שם המגמה היא שנוי. מסקנה אין דבר יותר קבוע מהשנוי אין דבר שגרה

למעלה