תגידו...

תגידו...

יש לכם אולי תמונות של קונר (הבן של אנגל) יואו הו כזה מהמם! ועם אתם יודעים פרטים יהיה מאוד נחמד... תודה

Loves Bitch

New member
אז ככה.

דבר ראשון, תמונ ות של קונור אפשר למצוא בקלות בגלריות של הפורום. לשחקן עצמו קוראים Vincent Kartheiser [וינסנט קריית'זר או משהו כזה] ואפשר לעשות עליו חיפוש מהיר בגוגל תמונות או ברגיל כדי למצוא אתרים ואינפורמציה על השחקן עצמו. ואגב - הוא בהחלט שווה

BleedingDeath

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש ../images/Emo41.gif

איזה שפה ווש מל וכל שאר צוות פיירפלי מדברים כשהם לא מדברים אנגלית? זה נשמע לי מוזר קצת O_O

rds15

New member
זה אכן סינית.

בכלל, התרבות הסינית משפיעה הרבה על ג'וס ועל הסדרה בכלל - השמשייה הקטנה של קיילי, השלטים בסינית שנמצאים בכל מקום[באחד הפרקים שמל משחק ביליארד עם כדורי הולוגרמה, ההולוגרמה נדפקת והברמן מפנה אותו לשלט שכתוב עליו "אנחנו לא אחראים" בסינית ובאנגלית], מל וזואי אפילו משחקים דמקה סינית ב'שוד הרכבת'.

talrv

New member
הממ..

אולי כי הסינית מהווים יותר משישית מאוכלוסיית העולם? כנראה ג'וס צופה שהם יהיו השפעה מכרעת על העולם בעתיד.
טל.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifלפי מה שהבנתי,

לפי ג'וס, בעתיד אנגלית וסינית יהו השפות הרשמיות.

מצאתי מזמן אתר

שכתוב בו את כל המשפטים בסינית שנאמרו בפיירפליי. בגלל שרוב הסינית שמדברים שם זה קללות אז זה דיי כיף. אני לא על המחשב שלי עכשיו אז אני לא יכול לשים קישור אבל בבית יש לי את זה בפייבוריטס

למעלה