תגידו

ארז דלל

New member
תגידו

אני אוהב ככה לנסוע עם חלון פתוח, ומוזיקה בסבבה עכשיו שאלה לקצרי ראייה שבינינו, ואלה שמשתמשים בעדשות האם זה מפריע לכם לנהוג עם עדשות שהחלון פתוח, כתוצאה מהרוח או משהו כזה?

MrJacKasS

New member
ונניח שכן

אם לאחרים זה לא מפריע אז לך בהכרח זה גם לא יפריע ? תפסיק להשוות את עצמך לאחרים ותעשה מה שאתה חושב לנכון

learndriving

New member
איזה מצחיק ששאלת.... האם היית

פעם רכבת על רכבת הרים בזמן אתה משתמש בעדשות מגע? לי אף פעם לא קרה כשנסעתי ברכבת הרים בזמן עדשות מגע שלי בעיניים שלי.

blabla2a

New member
יש לי שאלה אלייך!!

מאיפה אתה מביא את השאלות האלו???? ועוד שאלה נגיד ואני אוהב לנסוע עם משקפי שמש!!! שאין שמש!!!! זה יפריע לי לראות את התנועה??? כי סתכל המשקפיים בצבע שחור וזה קצת בעייתי.....

ארז דלל

New member
עזבו לא משנה

הייתי רציני איתכם. שאלתי אם יש כאן אנשים שנוסעים עם עדשות מגע וזה מפריע להם/ או בסדר ואתם עונים לא לעניין..

ררדד

New member
ממה שאני יודע

זה בדר"כ לא מפריע. למרות שיש אנשים עם עיניים מאוד יבשות, שגם כשהם הולכים ברחוב מהרוח הקלילה הם מרגישים לא בנוח. אם אין לך יובש מיוחד בעיניים אז תנסה לנסוע ככה, מקסימום סגור תחלון..

OM®I

New member
לא מפריע..

אבל כאמור, זה אינדיווידואלי ותלוי במהירות הנסיעה, עוצמת הרוח, כיוונה וכו'.

Mr No1

New member
בגדול לא מפריע

רק אם אתה בנסיעה וממש מוציא תראש מהחלון ויש רוח חזקה ממש על העיניים שלך אז זה יכול להפריע קצת... אבל אני מניח שאתה לא תוציא סתם את הראש שלך מהחלון בזמן שאתה נוהג.

למעלה