תגידו...

תגידו...

מתי האוסף יוצא כבר בארץ? והאן שווה לקנות אותו או לחכות למהדורה המיוחדת? ומתי המהדורה המיוחדת מגיעה לארץ?

Jagged chaos

New member
הוא היה אמור לצאת לפני 11 יום...

עד שאומן בסדר גודל של אלאניס מוריסט עושה טובה לישארל ומוציא את האלבום שלו 11 ימים לפני העולם כולו, המשווקים הדפוקים האלה מסתירים את זה
בכל מקרה, אני אקנה ת'מהדורה של ה-DVD..

avivs

New member
יצא היום

בכל הארץ. ראיתי אותו גם בתל אביב וגם בחיפה.

Jagged chaos

New member
דיסק האוסף + DVD

עם סרט דוקמנטרי על עשר השנים שחלפו מקצועית לאלאניס מאז JLP.

isw

New member
המהדורה המיוחדת ב6.12

לפי אמזון בכולופן. אני אישית נראה לי מזמינה את זה מראש שיגיע כמה שיותר מהר. נראה לי שכדאי לקנות אותה- כי אם גם ככה לקנות דיסק שיש לכם את כל או רוב השירים בו- שלפחות יהיה שם משו שונה.. אגב, שאלתי היום באיזה חנות והיא אמרה לי שהדיוידי כבר יצא באמריקה אבל לדעתי היא לא ממש מעודכנת... [והיה על החנות מלא פוסטרים של אלאניס איזה כיף זה היה!!]

Jagged chaos

New member
ולא לקחת? ../images/Emo12.gif

בדרך כלל אחרי כמה שבועות הם זורקים אותם
צחוק צחוק..שמעו איזה סיפור עצוב... מתי שיצא SFIJ..אני זוכר שהיו י'עני פסלים מקרטון של אלאניס עם התמונות שלה מ-SFIJ... י'עני שאיןןןןן יפים מהם!!!!! ולא, לא לקחתי אותם...

Kill Bernard

New member
הם אף פעם לא מסכימים בכלל לתת אותם.

לא משנה שהולכים לזרוק את זה עוד יומיים, הם ימציאו לך סיבה מפגרת למה אתה לא יכול לרבל את זה.

isw

New member
כן.. אמרתי לעצמי

שאם אני אקנה אז אני אגיד להם גם לתת לי אבל ככה סתם שלא קניתי לא היה לי נעים וגם לא היו הרבה סיכויים.. אה ואמיל- יודע מה יותר עצוב מהסיפור שלך? שכשג'אנקי יצא אני בכלל לא ידעתי מי זאת אלאניס..

למעלה