תגידו

תגידו

יש סיכוי שאיזה גרופית טרליונרית עפ המון פוטנציאל של מלאך שחור תתאהב בסדרה ותמשיך אותה?!?!? בקשה בקשהה בקשההההההההה אם מישהו יכול לשלוח לי /לפרסם/למסמר לי את ה- פ... (שחכתי את המילה, משהו עם 'ט' ו-'ר')??? או אולי לגרום לכותבת של אחד ..עמית... ליצור איתי קשר???? או אולי לעשות כמה פאנפיקים (נזכאתי במילה)??? אה ואחרון- פירמטנו ת'מחשב ואני צריכה את האתר שבו מלבישים המון מפורסמים (כמעט ורק מפורסמות...), דוגמניות, זמרות, שחקניות וכו', יש שם גם את ג'סיקה אלבה בהלבשה ובאיפור..? תודה פרוצי האהוב...

ז'תאומרת תשלם הרבה כסף לשחקנים ולבמאי וככה תהפוך לבוס החדש??? ותמכור את זה לאיזה רשת טלוויזיה.. או שתקנה את הרשת טלוויזיה???? אני נואשת ומתגעגעת יותר מדי נכון שכולכם עושים פרצוף כשמישהו שואל על הפרקים ואומרים לו ללכת ל"שאלות נפוצות", אבל אתם אומרים -מתרוצצות פה שמועות.... /// או שאולי איזה גרופי/ אי עסקים ש"מבין" איזה סדרות הנוער רוצה יעשה כזה קומיקס (מאיכות טובה, לא סתם אנימציה ואנימה. סלחו לי אבל יש ליל בעייה ענקית עם זה, בלי כוונה להעליב). אני מתכוונת למשהו כמו הציורים בסדרה הישנה של ספיידרמן שהיו פעם בערוץ 6... זוכרים??? קצת מקושקש אבל יפה !!

Nitzan122

New member
צר לי אבל

אין מצב שזה יקרה... תראי הסדרה נגמרה כבר לפני איזה 3 שנים(!) כל מי שהיה מעורב בה כבר המשיך בחייו והסיכויים שיקרה איזה איחוד פלאי הם מתחת לאפס...

ברודי

New member
זה לא קשור רק לזה

גם ג'סיקה אמרה שהיא כנראה לא תרצה להמשיך בסידרה ברור שאם ממש יקום כזה פרויקט שיהיה לו כבר במאי ויהיו תסריטים וכולם ירצו לחזור לסידרה אז אולי גם היא תסכים. אבל לא יקרה כזה מצב כי הסידרה נגמרה וזהו. ג'ס כבר כוכבת גדולה מדי ורק השכר שלה יהיה מטורף, וגם של ג'נסן. ואסור אסור לשכוח!! את העובדה שג'ס ומייקל היו מאורסים ולחזור לשחק ביחד זה, תסכימי איתי, יהיה מאוווד בעייתי!

Nitzan122

New member
זה מה שאמרתי

כל מי שהיה שם כבר מעורב בדברים אחרים, גם השחקנים וגם מי שמאחורי הקלעים תוסיפי לזה את העובדה שזה נגמר לפני 3 שנים ותגיעי למסקנה שאין מצב שיחזירו אותה... גם אם ישלמו להם המון כסף לזה...

למעלה