תגידו

Ana1 9

New member
כן אני

אבל כרגע אני בפנסיה זמנית. בעצם, אין לי זמן. אבל תמיד אני אמצא זמן לתלמיד\ה שמוכנ\ה לסבול אותי :). סתם, אני בסדר גמור.

may0rw

New member
חח

אז יש לך זמן או אין?

לא, אני לא לומדת פיזיקה

ואני שמחה שאני לא לומדת השנה שנה שעברה היו לי סיוטים זה מה זה קשה ומגעיל... חשבתי שיהיה לי קל בפיסיקה כי בחטיבה היה לי 100...אבל הרמה של הפיסיקה בתיכון פי 1000 יותר קשה במיוחד ששנה שעברה למדנו אופטיקה :S

Ana1 9

New member
נו באמת סוניה היא לא דיברה איתך

היא שירשרה אליי, ואת כרגע הורסת את זה כשאת עונה לה ב"לא"! תיכנסי לאופציות שלך בכרטיס האישי ותסמני באפשרויות את האופציה שמתי שמישהו שולח לך תגובה להודעה בפורום אז את מקבלת מסר אישי, ככה לא יהיה לך בילבול. זה מדהים עד כמה אפשר לטעות , וכבר צברת שנה ניסיון.

Ana1 9

New member
כן

תלמיד אחד לא יזיק לאף אחד, זה רק מסוכן כשהם באים בזוגות. תגידי מתי נוח לך, ופרטים .

Ana1 9

New member
מה?!

סוניה, תראי אני מצטערת, אבל דיברתי אל may0rw ששאלה אם אני יכולה ללמד אותה ועניתי לה וכרגע את די מבלבלת את השירשור ואין לי מושג על מה איך למה ומדוע את עונה לי.

Ana1 9

New member
תראי, זה הולך ככה

אם רוצים להגיב לאיזה משהו אז מגיבים לנושא כשזה קשור. הפורום הזה בנוי ממסרים, מסרים(=תגובות) שקשורים אחד לשני שמרכיבים שירשור. מסר קשור- למסר - קשור למסר= שירשור. בגלל זה בדר"כ (לא במקרה שלך ) אין מצב שאנשים ידברו ולא יבינו אחד את השני כי ההודעות קשורות אחד לשני. ואיך זה קורה? כשאת קוראת הודעה, לא משנה מאמצע , סוף או תחילת השירשור, ואת רוצה להגיב להודעה הספציפית שאת קוראת, את לוחצת על "הוספת תגובה מהירה בחלק התחתון" של התגובה הספציפית שאת קוראת. שמתי לב שאת שולחת תגובה להודעה האחרונה שנמצאת לשירשור בדר"כ, זאת אומרת את שולחת תגובה שממש לא קושרה לאדם האחרון שהתגובה שלו נמצאת בשירשור, ואז זה ממש מבלבל ולא קשור. אם באמת יש לך מה להגיב ולא סתם, אז תגיבי, אם לאותו אדם שפתח את השירשור- אז את פותחת את החלון הראשון שלו בשירשור ומגיבה למה שהוא רשם בהודעה הספציפית שעליה יש מה להגיב, ואם לא, אז את *לא* לוחצת הוספת תגובה לאדם האחרון בשירשור שמגיב, כי אותו אדם, במקרה הזה זאת אני, לא מבין מאיפה נפלת לו. מקווה שעזרתי..

תודה אנה ../images/Emo24.gif

ואני באמת מצטערת פשוט קראתי שהשרשור על פיסיקה והגבתי. מה שאני חושבת על המקצוע הזה...

Ana1 9

New member
אז היית צריכה לשרשר

להודעה הראשונה של זאת שפתחה את השירשור, כי בעצם רצית להגיב לה, ואז היא הייתה מבינה את הקשר. כי ההודעה הייתה נשלחת אליה.

Ana1 9

New member
תפני אליי במסרים האישיים כי די קשה

לענות לך פה, יש פה אנשים שממש לא יודעים איך לשרשר והורסים את כל השירשור ככה.

למעלה