תגידו... אם אני בן 20 ויש לי פנטזיות על בנות שקטנות ממני ב3 שנים זה לגיטימי? בכלל בני כמה אנשים פה?
A avi611986 New member 30/8/05 #1 תגידו... אם אני בן 20 ויש לי פנטזיות על בנות שקטנות ממני ב3 שנים זה לגיטימי? בכלל בני כמה אנשים פה?
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 30/8/05 #2 בטח שלא! לא נראה לי שיש משהו שהפורום הזה יגדיר כ: לא לגיטימי... אני בת 29 - אם זה מאוד חשוב ללגיטימיות שלך...
בטח שלא! לא נראה לי שיש משהו שהפורום הזה יגדיר כ: לא לגיטימי... אני בת 29 - אם זה מאוד חשוב ללגיטימיות שלך...
A avi611986 New member 30/8/05 #4 אימאללה איזה סבתא... פנטזיות לא חסר... כישרון כתיבה גם לא... אבל אומץץץץ.... אני ישהה פה קצת... נראה איך אתם...
אימאללה איזה סבתא... פנטזיות לא חסר... כישרון כתיבה גם לא... אבל אומץץץץ.... אני ישהה פה קצת... נראה איך אתם...
ח חלב על השפתיים New member 30/8/05 #3 בטח ש... יגידו לך שימחקו לך את ההודעה אם לא תכתוב כאן פנטזייה. ומה חשוב הגיל?אני ראיתי כאן את כל הגילאים.
בטח ש... יגידו לך שימחקו לך את ההודעה אם לא תכתוב כאן פנטזייה. ומה חשוב הגיל?אני ראיתי כאן את כל הגילאים.
B bugbuster New member 30/8/05 #5 בוקר טוב avi611986 וברוך הבא לגיטימי? וכשאני בן חמישים וחמש ובת שבע עשרה יכולה להעמיד לי, זה לגיטימי? אגב, לידיעתך, בת שבע- עשרה היא אישה בגירה על פי החוק לכל עלמא דינא. ועכשיו לעניין העיקרי, לכתוב, ולכתוב ולכתוב.
בוקר טוב avi611986 וברוך הבא לגיטימי? וכשאני בן חמישים וחמש ובת שבע עשרה יכולה להעמיד לי, זה לגיטימי? אגב, לידיעתך, בת שבע- עשרה היא אישה בגירה על פי החוק לכל עלמא דינא. ועכשיו לעניין העיקרי, לכתוב, ולכתוב ולכתוב.