תגידו...

Crazy Figgy

New member
כש-isw תדע משהו, אנחנו נדע משהו.

בינתיים אני מחזיקה אצבעות שהיא לפחות קראה אותו.

Jagged chaos

New member
נמאס לי להיות הפסימי המבאס פה...

אני היחידי שלא בסרט שאלאניס תקרא ת'מכתב... ונניח שהיא תקרא את המכתב ----> מה הסיכוי שהיא באמת תעשה משהו מעשי, היא בעצמה אמרה "2005 שנה כל כך מטורפת ועמוסה, דחיתי את החתונה בגללה..", הפעם האחרונה שהיתה לה שנה "עמוסה ומטורפת" היא לקחה אוויר לשלוש שנים וחצי... ועכשיו עוד שיש לה חתונה על הראש..

AlanisJunkie

New member
אמיל, אתה ענק! אתה פשוט מלך...../images/Emo6.gif

קראתי את הבלוג שלך, והתמונות של המורים מול הדמויות המצויירות - זה גאוני!
ממש ממש דומה! מצא גם לי את הדמות שאני דומה לה...:) *וסורי שזה לא קשור לנושא הראשי*

infatuation

New member
אמיל... תסלח לי שאני אומרת את זה

אבל... בזמן האחרון כל מכל ההודעות והתגובות שלך בפורום, זה כבר לא נשמע כאילו יש לך אהדה כלשהי לאלאניס. עזוב פסימי, אבל הביקורות שלך כלפיה הן... כאילו אתה ממש לא אוהב מה שאתה שומע. לא כאילו, באמת. לא יודעת פשוט, זה כבר ממש צבט לי להגיד את זה

Jagged chaos

New member
בתכל'ס אין לי אהדה לאלאניס של 2005.

נתחיל מהדברים הטובים, פעם הייתי שומע רק אלאניס והתפתחתי וגילתי עוד אומנים, אבל Supposed עדיין הדבר הכי טוב ששמעתי. ובתכ'לס ---> לא שאני אכחיש את זה? אלאניס בשבילי איבדה את כל מה שהיה לה להציע (אפילו כבר ההופעות החדשות שלה לא עושות לי את זה..). עדיף להיות אובייקטיבי, ניסתי לשמוע את הדברים החדשים שלה.. אבל בינינו בשביל להיות אוביקטיבי יותר - אני לא צריך להתחבר אל השירים, השירים צריכים להתחבר אליי. So called chaos, אני לא אתחיל בכלל להביא עליו ביקורת כי הדעות שלי אליו כבר יפגעו בכם נשבע לך. אבל האבל הגדול הוא שאם לא הייתי מאמין שאין לה עוד מה להציע והיא עדיין יכולה אפילו לשבור את ג'גד או ספוזד (אומנותית לפחות...
) לא הייתי פה. אז היא עדיין בשבילי - 1#

isw

New member
אז ככה..

האישה שיצרתי איתה קשר נראית לי קצת דפוקה במחשבה שניה.. כאילו היא פגשה את אלאניס ואפילו הצטלמה איתה! אבל היא לא אמרה לי בפירוש שהיא העבירה לה את המכתב, למרות שאני נוטה להאמין שהיא לא דפוקה עד כדי כך- והיא הבטיחה שתנסה.. אז אני מאמינה עדיין. בכל אופן, שלחתי לה שוב אי-מייל ואני מנסה להוציא ממנה תשובה ודאית.. [אני יודעת שזה נשמע מוזר. עזבו..] בכולופן כשאני אדע בבירור אני אומר.. ודרך אגב, קוראים לי יסכה... אפשר להשתמש בזה..

למעלה