מותק*
I idanem New member 10/8/05 #1 תגידו... אנ יודע שיש כבר שרשור..אבל אני רוצה שכולכם תראו את זה מה אתם אומרים על מפגש ב-14??? זה יוצא יום ראשון וגם פורום מטאליקה ולד זפלין עושיפ מפגש באותו יום!!! ככה שזה יוצא מעולה!
תגידו... אנ יודע שיש כבר שרשור..אבל אני רוצה שכולכם תראו את זה מה אתם אומרים על מפגש ב-14??? זה יוצא יום ראשון וגם פורום מטאליקה ולד זפלין עושיפ מפגש באותו יום!!! ככה שזה יוצא מעולה!
D DanieLushka New member 10/8/05 #4 למה סתם לערבב? \: זה יהיה יותר מדי ילדים, ואי אפשר להיות עם קבוצה אחת, זה מדכא. עדיף שלא.
K Kfiriboy New member 10/8/05 #5 א) לד זפלין לא עושים ב) לא!!!!!!!!!!!! בלי לערבב *מצודד בדניאל* מפגש שעבר אנשים כמו מאיו הלכו לפורומוניקה ולא היו איתנו מספיק...זה הורס את אחדות הפורום
א) לד זפלין לא עושים ב) לא!!!!!!!!!!!! בלי לערבב *מצודד בדניאל* מפגש שעבר אנשים כמו מאיו הלכו לפורומוניקה ולא היו איתנו מספיק...זה הורס את אחדות הפורום
B Blade Of Fire New member 10/8/05 #6 ניצלו"ש צ'ילדרן עושים קאבר ל"אופס איי דיד איט רגיין" של בריטני יימח שמה.. http://www.putfile.com/media.php?n=02-children_of_bodom_-_oops_i_did_it_aga מבדר לחלוטין... (תודה לפורום מטאל)
ניצלו"ש צ'ילדרן עושים קאבר ל"אופס איי דיד איט רגיין" של בריטני יימח שמה.. http://www.putfile.com/media.php?n=02-children_of_bodom_-_oops_i_did_it_aga מבדר לחלוטין... (תודה לפורום מטאל)
D Dream Slayer New member 10/8/05 #7 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחזזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/8/05 #33 מאז שהם מחדשים שירים הזויים. ../images/Emo3.gif (בריטני, יורופ)
M Musta Susi New member 15/8/05 #34 דווקא הקאברים שלהם ממש גרועים הם לא התברכו בשדרוג שירים של אחרים. אין כמו החומר המקורי שלהם .
ס סער טובי New member 15/8/05 #35 דה פיינל קאונטדאון מעולה! אתה מתחיל לדבר בצורה לא הגיונית בזמן האחרון P:
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/8/05 #36 ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/8/05 #40 סורי... ../images/Emo4.gif אתה לא באמת רוצה שאני אבוא ואשקר לך ואעמיד פנים שאני אוהבת אותם, לא?