תגידו,,,,,,,,,,

G a v ® i e L

New member
תפליצי לו בחזרה !

אני הייתי אוכל שתי ביצים, מיד אחרי גומר בקבוק בירה, קופץ קצת במקום ורץ לתקוע לו את הגרעפס של הלייף בפנים, ככה על הבוקר, שידע עם מי יש לו עסק.

הבנת הניקרא

כותבת יקרה, שאלת הבהרה במטוטא ממך. ביחס לנחירות אין צורך לשאול שכן אלו מתרחשות רק כשהוא ישן וישן עמוק. ביחס לנאדות, הוא הפליץ בכוונה ובעודו ער לדעתך ? כי אם גם הם נורו אל חלל האויר תוך כדי שינה, משול הדבר לכך שתבואי בטענות על שהוא ממצמץ, נושם ומתהפך הצידה בשינה. בחיאתק, מה בילבול המח הזה ? מה את רוצה שיגידו לך ? שימליצו לך לתקוע לו פילטר בתחת איך שהוא נרדם ? שיורו לך לתחוב לו טמפונים לנחיריים בשינה ? אולי איך שהוא מתחיל לחצצרץ תתחילי פשוט לשיר את השיר "... שר מהלב..." ? תראי שיוקל לך. אפילו יחוייך לך.

laidy31

New member
../images/Emo6.gif

התכוונת מפליץ מהלב
עזוב נו נימוס מינימלי לא הפליץ מתוך שינה ולגבי הנחירות זה בעיה רצינית ראבק איך אפשר לישון ככה ואני שואלת כי הוא מוצא חן בעיני בכללי ואני בדילמה

יש לי רעיון לא יאומן בשבילך

אני יודע שזה יבוא לך כשוק טוטאלי, משהו באמת אחר ומדהים בנישגבותו אבל האם שקלת... לומר לו שאת לא אוהבת ושלא רצוי, לא חביב ולא מקובל עלייך שיפליצו לתוך פנייך בבוקר כאשר כבר ערים ? שווה לנסות. להפסיד אחלא בחור בעבור נפיחה ... לא חראם ?

vered 37

New member
יש מדבקות מיוחדות

לפתרון בעיית הנחירות ניתן לרכוש בסופר- פארם. זה עובד מצויין. לגבי ההפלצות..עדיין עובדים על זה יפורסם בקרוב שסתום לתחת.

laidy31

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פטנט רשום כל הזכויות שמורות לורד 37

maof

New member
אני מבין שזה מניסיון אישי שלך......

כי אין חכם כבעל ניסיון.... הגדרה של פלוץ = קול ריחני,שיוצא מחור עצבני ומודיע על בואו של גנרל קקי. מעוף

אני באופן עקרוני חושבת....

שהבחור כנה איתך. הוא כנה גם בדברים המגעילים שלו, שבדרך כלל אנשים מסתירים.\ אז בשיא הכנות, כולנו עושים גרעפצים מפליצים וכן כן, גם מחרבנים רחמנא לצלן. לעומת זאת מתוך החינוך שלנו, וההרגלים שלנו חלקנו למדנו להסתיר ולהחביא את הדברים האלה מפן אנשים סביבנו יגעלו קשות. הוא לא למד או חושב שהוא צריך להסתיר. כזה הוא. מתבקשת הערכה לכנות שלו. ועכשיו רק נותר לך להחליט... TAKE IT OR LEAVE IT או לחילופין TAKE IR OR LIVE WITH IT

צטערת

אבל זה מאוד עקרוני לי כאן. הרי ידוע הדבר שנשים לא מפליצות לא עושות גרפסים ורחמנא לצילן לא מחרבנות בשום אופן - הרי המנגנון הזה לא קיים אצלן. אז בבקשה לדייק בעובדות. ולך LAIDY יקרה - נשים וגברים בפורום הזה נזרקים ונבגדים מדי יום טוב להם עם בני זוג שזורקים אותם. אז את מלינה על פלוצים - תבקשי שלפעם הבאה ישתדל ללכת לשירותים וזהו. ומדי פעם תסבלי פלוץ (תלוי אם זה מסוג יוסוף או לא) - לא יקרה לך כלום. וכל זאת למען אהבה וזוגיות.

Mastul4u

New member
נכון זה יפה הכנות....

בבבבבבבבבבבבבררררררררררררר פפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גגגגגגגגגגגגגגגגגררררררררררררררררררררררררר שששששששששששששששששששששששששששששש
מאחל לך בכנות תהני....

תלתליפז

New member
האם טום קרוז משחרר נפיחות..?

ליידי, חביבתי, אולי את עדיין לא מבינה שהחיים לא נראים כל כך כמו סרט. אם רצונך בגבר בשר ודם, ממשי, מהסוג שניתן לחבק , עלייך לקבלו עם כל התוספות האנושיות הטבעיות . חשבי על זה שגם טום קרוז משחרר נפיחות ואולי גם מנגר בלילות . אבל בואי נדבר עליך רגע. את...לא נופחת לעיתים או מרגישה צורך לזה? ואולי גם את מפעילה איזה שהוא בית מלאכה זעיר לעבודות עץ..? רק שעד כה לא היה מי שיעיר לך על זה.

mars4

New member
תציעי לו לעשות את מה שאני עשיתי

הלכתי לרופא ושטחתי בפנו את בעית הגזים האדירה שלי . "כמה זמן אתה סובל מזה ? " הוא שאל. סובל?? אני בכלל לא סובל... זה אלה שלידי שסובלים... עניתי!

t o t a l

New member
הוציא לך את האויר מהפנטזיה !!!

צוחק ולוקח את זה למקום רציני: האמת.... מבאס. כן. נכון. זה אנושי. נכון. זה לא אמור לבאס. כאילו מה? מי לא נוחר? מי לא מפליץ (חוץ ממני כמובן). ובכל זאת. זה מבאס. חושב זה מוריד בבת אחת את הכיף שבלהכיר מישו חדש. את הריגוש ואת האוטופויה, מוריד הכל לרמה בסיסת. אנושית. ארצית. טבעית. אמיתית. הרי הקסם שבקשר חדש, הוא אי הידיעה. מה שמכירים אוהבים. כולם יודעים שיש לו עוד תכונות שעדיין לא נחשפו. כולם מבינים שלא כל התכונות האחרות חיוביות ומרנינות. אבל כולם מתענגים על השבועות הראשונים, בהם עדיין רב הנסתר על הגלוי ולכן.... יש קסם כזה באי הידיעה. אפשר עדיין לפנטז שהוא מושלם. ואז בבוקר הוא תוקע נוד שופרי כזה ומוציא לך את כל האויר מהפנטזיה. טאדאם. פוףףףףףףףףףףףףףףףףף. חי חי חי. אין אפס. מבאס. אז מה אפשר ללמוד? את יכולה לוותר עליו, אבל תזרי שגם לבא בתור יהיו קטעים מרגיזים. אם לא ינחר, יפליץ. ואם לא יפליץ, יגרבץ. ואם לא יגרבץ, ישתין על הקרש. וכולה וכולה. החלטה שלך. רק תביני מה את מחליטה.

הסוכן64

New member
עיזבי אותך מהנחירות יבוא הזמן שגם א

ת תנחרי,אז בינתיים תהני מהכיף שבלהיות איתו...

למעלה