תגידו..

tt 4 ever

New member
../images/Emo41.gifשימו לב! הזמנה!!! ../images/Emo41.gif

אני וסשה דיברנו ויום ראשון בערב בסביבות 10 אתם מוזמנים אליי יש לי בית ריק נעשה מאין מסיבת פיג'מות חחחחחח:)אני פשוט עובדת עד 9 או משהו כזה.. בגלל שאני גרה בתוך חור שנמצא בתוך רחובות ניפגש בקניון. תהיו שמה בסביבות 9 כבר כדיי שאיך שאני אצא מהמשביר איפה שאני עובדת ישר נלך לאוטובוס בלי איחורים וניסע אליי:) יש לי אוכל בבית אך עדין צריכה שישאר לי לשאר הימים אז תארגנו איזה 5-10 שקל כל אחד ונזמין פיצה =) אממ האוטובס מהקניון אליי עולה 4.70. מה עוד.. נמנמ.. תביאו אוכל:) אממ אה תודיעו לי מי שמתכוון להגיע באייסיקיו: 194903142 או במסנג'ר: [email protected] בבקשה לא להביא אלכוהול ואיכס סיגריות.. יש לי בית דיי קטן ואני מבקשת לא להשחיט לי אותו ואסור להכנס לחדר של אמא ^^ וזהו:) אנשים זרים לא מוזמנים =) ניקי נחמדה ^^ ניק.

Sashka7

New member
חח איזה יופי!! מסיבת פיג'מות של

נוער שינוי!! איזה יופי!!! אני אהיה שם!! תבואו כולם!!! אל תבריזו!!! יהיה כיף!!!

איזה כיף !!!!!

אם הייתי בגיל שלכם הייתי מצטרפת לנוער שלכם וגם מגיעה למסיבה הזאת.... כל הכבוד לכם ! רק מקריאה בפורום שלכם, רואים שאתם עושים הרבה !!!

וואלה ניקי את צודקת../images/Emo140.gif

מזה "השתרמטות"?! ועדיין לא ענית לי אם אני יכול גם להגיעה

tt 4 ever

New member
יאללה כבר!!! אנשיפ תתעוררו!!!!!!!!

רק אספי מותק וסשה אישרו השתתפות אני לא רוצה לבטל את כל העניין.. יהיה נחמד ביותר להפגש ככה ולא רק בפעילויות פוליטיות! אתם לא חושבים? גם ככה אין לי זמן להגיע לפעילויות אז לפחות בואו אליי!

יואו ניקי אני כמעט מתעלף מהתרגשות

שאני רואה שכתבת לי "מותק" בפורום! זה פשוט חלום! ניקי אני ידעתי שבמעמקיי ליבך את מתה עלי!

למעלה