תגידו...

yoman321

New member
../images/Emo6.gif

WAWW"E We Are What We Eat אז אם אתה אוכל חסה אתה בעצם חסה.. תזהר בארנבים

ShaiOfnik

New member
אופניקים לא אוכלים

אופניקים לא אוכלים, כל היום מעשנים גראס בתוך החיפושית שלהם ...

Barvazoom

New member
אני בהלם נשבעת! ../images/Emo108.gif

החיפושית היא דראגמוביל? ? ? הדברי הקטנים ששוכחים לספר לנו.........

ShaiOfnik

New member
מי אמר דראגמוביל ?!

מה פתאום, פשוט נגמר לי הכסף לשכירות ... (קורעים אותי בת"א) אז עברתי לגור באוטו
ואני לא רוצה לבוציא כאן שם רע למשפחת אופניק, אני בכלל לא שלהם בגנים, אבא שלי זה מוישה אופניק, אבל הוא אבא חורג, אמא שלי התחתנה איתו לפני שנה... הוא שידרג למזדה ונתן לי את החיפושית, אז עכשיו אני גר בה.... הגראס זה שאריות שלו.... עדיין מנסה להוציא את הריח מה שאומר שלא באמת עניתי לך מה אני אוכל... אבל אין לי שום דבר מעניין לענות אז אני אתעלם מהשאלה....

Barvazoom

New member
טוב חבל....... ../images/Emo108.gif

יש לך עד מחר לשידור החוזר..... אני זזה הביתה ושם אין מחשבים, ועכברים, ומקלדות ושאר חיות משק!

ShaiOfnik

New member
שידור חוזר ?!

שידור חוזר של מה ?? מקרינים אותי ללא ידיעתי איפשהו ?! דווקא כשלבשתי תחתונים מלוכלכות... שיט (בכל המובנים)

Explize

New member
אוכל של..

ואם אני לא אוכל אוכל של אוכל?? אז אני נורמלי? מה זה נורמלי? זה אקסטניליזם טהור?

Barvazoom

New member
איזה כיף שאתה פה... ../images/Emo108.gif

YEY........ גם אתה פה! ! אני מתחילה להרגיש בבית......

ShaiOfnik

New member
הבית שלך

אם כאן את מרגישה כמו בבית, כנראה שיש משהו בעייתי בבית שלך, חשבת פעם על להוסיף ריהוט ? אסלה ? וילונות ? למחוק את כל הטקסט ...

Barvazoom

New member
אקסטה מה? ? ......... ../images/Emo108.gif

לא מבינה.... no comprende מה אתה רוצה? זה הבית כמו שכולם זה 2............ ו-2 זה תמיד ביחד,ל א?

ShaiOfnik

New member
לא לשאול אותי

אל תשאלי אותי, תשאלי את Explize זה הוא רשם ו 2 זה לא תמיד ביחד, לפעמים זה רק מספר

Explize

New member
אקסטות....

אהה אם את לא יודעת מה זה אקסטה...אז אני לא מתכוון להסביר לך... לגבי הקללה- אקסטניליזם-existence קיומיות במילים אחרות... ניסיתי להעלות דיון אם נורמלי זה באמת נורמלי או שזה משהו משתנה או משהו יחסי....אבל נראה לי שפספסתי את הפורום של הפסיכולוגים... אז בואו נתעלם... ולגבי 2...2 זה לא תמיד 2...זה גם משתנה במיקום יחוס ההגדרה...אבל לא ניכנס למתמטיקה גבוהה....

ShaiOfnik

New member
אקסטה זה לנורמלים

ברור שנורמלי זה משהו יחסי, אין בכלל מה לדון בזה! גם בפורום של פסיכולוגים! חוץ מזה פסיכולגים רק מקשיבים, אז לא קורה הרבה בפורומים שלהם ןאם 2 זה לא תמיד 2, אז 2 לא יכול להיות תמיד ביחד כי הוא בעצמו לא תמיד עצמו ומצאתי את המילה existencilism, אבל לא מצאתי לה פירוש במילונים באינטרנט, אתה בטוח בקיומה של המילה ? בכל אופן, לרשום אותה בעברית לא ממש עובד, בייחוד שיש מילה קלה ונוחה (קיומיות)

RieM

New member
אקזיסטנציאליזם ...

לזה התכוונת ?? (פחחחח ... הכל נהיה הזוי יותר מרגע לרגע ..
)

Explize

New member
כן...לא הלך לי התרגום לעברית

נתתי את השם באנגלית...היה לי יותר פשוט אם הייתי רושם מהתחלה באנגלית.

למעלה