תגידו,

eviv

New member
זה לא רלוונטי

מדינת ישראל היא מדינה שאזרחיה מגדירים את אופיה הפנימי. את הפלסטינים לא מעניין עם אוטובוסים יפעלו בשבת או שהנישואים יהיו על פי הרבנות הדתית היהודית.

eviv

New member
האמנה הפלסטינית תוקנה

בתהליך אוסלו, האמנה מכירה במדינת ישראל ומדינת ישראל הכירה באש"ף. אני לא יודע על איזה נוסח את מסתמך וממתי הוא.

וכמובן אתה לא מתנה דבר

לגבי הפלשתינים, לא פירוק אירגוני הטרור, לא כלום, העיקר שאנחנו בחינם! נפנה רבע מיליון איש מביתם, נצא בכל השטחים... ממש חכם....

noamgk

New member
אם לומר את האמת,

יותר חכם יהיה לצאת בצורה חד-צדדית מאשר לדבר עם המנהיגות ה"פלשתינית". אבו מאזן הוא לא יותר טוב מעראפת. ההבדל היחיד ביניהם הוא שזה לבש מדים וזה לובש חליפה. וגם אם תדרוש שיפרקו את אירגוני הטרור לפני העקירות, הם יטפחו אותם אח"כ מחדש. זה לא סיפור כזה גדול.

eviv

New member
מה הקשר

לא שאלו אותי איך אני חושב שצריך להיות ההסדר המדיני. שאלו אותי באיזו סיטיואציה הייתי מתגייס לצה"ל וזה תלוי מה צה"ל יעשה ולא מה הפלסטינים יעשו.

The Bugi

New member
אז במקום אולי להיכנס לגוף הזה

שנקרא צה"ל ולשנות מבפנים אתה בוחר לחיות בבועה הורודה והבטוחה שלך, כי יש פראייר אחר שימות בשביל שאתה תוכל לקום מחר בבוקר. אחלה טקטיקה.

eviv

New member
אני חושב שהבעיה היא

שיש הרבה פראיירים שהולכים לשטחים כדי לעשות פעולות שלהם ולביטחון אין קשר. מי שהולך להיות חלק ממדיניות א"י השלמה הוא אכן פראייר.

נו אז תעשה משהו!

אתה כל כך טוב בדיבורים כנס לפלוטיקה תנהיג מדיניות חדשה אני הולכת לארוז לאן אתם מציאים לי לעבוור? ניו יורק, לונדון?-אה שיט גם שם יש פיגועים

eviv

New member
אנחנו עושים.

אנחנו פועלים. אני לא חושב שצריך לשנות רק כאשר חונה לך מרצדס בחניה הפרטית. את מוזמנת להצטרף. אני לא מציע לך לעבור אני מציע להישאר פה ולהצטרף למאבק לשינוי המציאות הנוכחית העגומה.

KatyRose

New member
בטח פועלים

גם להרוס את המדינה נקרא לפעול... רוצה להיאבק במציאות העגומה? לך תעזור גם לתפוס וללכוד את כל אלה שרוצחים את העם שלי.

עוד לא הבנת שאנחנו לא חיים בוואקום?

מה שצה"ל יעשה תלוי במה שהפלשתינים יעשו, אין לא טבואים, במיקרים מסויימים עוצר חיסולים ומחסומים זה טוב ולגיטימי ובמציאוטת אחרת זה לא, אין "מוסרי"/"לא מוסרי", יש את מה שקורה בשטח עכשיו ומה עושים כדי להפסיק אותו/למנוע אותו, נקודה, זה הכל, לא מסובך. זה כן תלוי, תמיד תלוי מה הפלשתינים יעשו, למשל ה"כיבוש" לא יגמר/שלום לא יהיה כל עוד יש חיים בחמאס/ג'יהאד איסלמי/תנזים וכו'... כל זה בלי "אם", "אבל" ודומיהם, לא ראלי?, יכול להיות שזה בלתי אפשרי?, כמו בכימיה יש חומרים שלא מתחברים, יש דברים שלא קורים, אז לא, לא עוקפים אותם, אז פשוט ה"כיבוש" לא יגמר, זה לא עיניין של "צדק", מבחינתי זו אדמה יהודית לא פחות מאיפה שאני גר, בחיפה, אני לא לבד, בגלל זה אני צריך לדעת בבחטון מוחלט שאם אני מוותר עליה או על רובה זה כי זה ישתלם לי בעתיד.

אם אירגוני הטרור יפורקו

אז לא יהיה "כיבוש", זה לא יגמר בחינם, אנחנו כדי לפנות עוד שטח ללא תמורה אמיתית נשלם פנימי אדיר (כבר היום אנחנו משלמים), כדאי שגם הם ישלמו מחיר פנימי, זה תהליך דו צדדי. לא נראה לי שהבנת עד היום מה זה דו צדדי

למעלה