תגידו...

y o b b o

New member
תגידו...

יש לכם אתרים עם קישורים להורדת אלבומים דרך האי מיול או דרך FTP? עכשיו כולם יקפצו עלי למה אתה מוריד למה אתה זה ולמה ככה.. אז אני אחסוך לכם ואגיד לכם שאני כן קונה פשוט אני לא יכול לקנות כל אלבום ואוסף שיוצא אחרי הכל אני לא הבן של ביל גייטס ואם הייתי נשבע לכם שהייתי קונה הכל... אבל אם אני מוריד ואוהב אני קונה.. אני אשמח לאתר כמו PSYFACTORY משום שהוא סגור לעת עתה... תודה מראש

y o b b o

New member
אוקי אחי למען האמת לא ציפיתי..

אבל בדוגרי אל תשחקו אותה גם אתם לא קונים כל דיסק והוכחה לכך היא שכל אחד פה מחזיק 20,000 אנריליסים! ובאמת שאני קונה אבל לא משנה ידעתי שלא תתנו...

Mike A

New member
אוי שקט

תסתכל מה יש לי מעל לרמקול השמאלי? נכון יפה? הכל מקורי, והרוב קנוי גם. וזה לא יעזור שאתה קונה או לא קונה, לאף אחד לא אכפת מה אתה קונה ומה לא. הקטע הוא שלא תקבל כלום אם אתה בא בגישה של "אוי תעזרו לי אני מסכן אין לי מוזיקה" וכמובן שאף אחד לא ינדב את הדברים האלה על גבי הפורום.

Mike A

New member
חח יש לי סביבון מתחת למסך

חיפשתי אותו דווקא

y o b b o

New member
אהה אחלה סינטי אחי!!

גם לי יש כזה... ועכשיו לנושא.. אממ.. אני לא בא בגישה כזו שאני מסכן ואין לי מוזיקה אני פשוט מודע לזה שכל אחד פה מוריד לא מעט וחשבתי אחרי שפסיי פקטורי נסגר אולי מישהו יהיה מוכן לתת לי אתר אחר.. ולא אמרתי שחייב בפורום "אפילו" באיי סי קיו אני מוכן:163524686:) חחח "אפילו" הצחקתי את עצמי :)

Mike A

New member
הוא משמש אחלה בתור שולחן

ומקלדת שליטה, חוץ מזה אין לי מה לעשות איתו.

y o b b o

New member
כן גם אצלי הוא משמש כמקלדת שליטה..

אבל הוא גם סינטי... אין מה לעשות :)

תקנו מיקלדת שליטה ב800 ש"ח

ותחברו אליו את הסינט יש בו סאונדים נחמדים...

Mike A

New member
למה

הוא בעצמו מקלדת שליטה.. אפשר לקנות בזה 400 ארטיק מלון במכולת פה במקום

מייק שתהיה לי בריא ../images/Emo6.gif

"400 ארטיק מלון מהמכולת" חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא אצא מזה

"400 ארטיק מלון מהמכולת" < זה ../images/Emo6.gif

וחוץ מהפורומים ולשמוע מוזיקה במחשב אני לא מתעסקת עם המחשב מייקי לשאלתך - לא

Wolfcub

New member
יש הסבר לספרים שמתחת לרמקולים ?

או שסתם רצית להגביה ?

Mike A

New member
רציתי להגביה

הבאתי אנציקלופדיה
(התמונה לא קשורה, סתם רציתי להעלות משהו)

למעלה