תגידו

I n n u e n d o

New member
תגידו

כמה פעמים קרה לכם שסתם העברתם לערוץ,דוגמא VH1 והיה פתאום קליפ של קווין[או סתם של להקה אחרת שאתם אוהבים] לא כי לי זה קורה פשוט מלאאאאאאאאאאאאא

Bullseye

New member
דווקא לי זה קורה מידי פעם.

למרות שיש ב VH1 הרבה תוכניות משעממות על שחקנים ודוגמניות... אבל באמ טיוי יש תמיד את ברטיני שלנו!!!!!!
לא.

המון

בVH1 קלאסיק,בעיקר. זה כאילו שני-שירים-לא מוכרים,קווין.וחוזר חלילה... ובכלל,כל פעם שאני מעבירה לVH1 יש קליפ של מקרטני:)

emh

Member
תגידו,

כמה פעמים קרה לכם שבאתם לצפות בטלויזיה, והיה פתאום איחוד של פינק פלויד בשידור חי?
שבוע שעבר, אני פותח רדיו ושומע נעימה מאוד מאוד מוכרת... ואז הבנתי שזה הסולו של Love of my life

rainbow 1974

New member
קליפים של קווין

לא ממש יצא לי לראות בטלוויזיה.. רק את דה שואו מאסט גו און.. אבל עם זמרים אחרים שאני אוהבת זה קורה לי דיי הרבה, אבל דווקא לקראת סוף הקליפ חחחח.

FreddieMercury

New member
תגידו,

קרה לכם פעם ששאלו אתכם שאלות על VH1, או MTV, או ערץ הילדים, או השד יודע מה, ואתם הרגשתם לא שייכים, כי אין לכם כבלים?

Ekrembo

New member
../images/Emo45.gif

ילדות קשה, כשכל הביצפר מדבר על ששטוס, ולי אין מושג מזה.

כמעט ולא..

ב-VH1 ראיתי רק שני קליפים של קווין. בקשר לשאר הלהקות, פ"פ ראיתי רק פעם אחת, והביטלס בכלל לא משודרים ב-VH1. זכויות יוצרים או משהו.

Ocean Spirit

New member
קרה. המון. רק שבוע שעבר פתחתי BBC

TOTP 2 (אין על התכנית הזאת), סתם בשביל להעביר את הזמן עד לסרט שחיכיתי לו, והקליפ *הראשון* היה Killer Queen (של TOTP, כמובן)

למעלה