תגידו

תגידו

נכון השיר שרוי ארגן בשביל אגודת הילד החוסה או משהו? שהשתתפו הרבה ראפרים בהקלטה, וביניהם מוקי? אז מה קורה איתו?

אוקע, מחכה ../images/Emo13.gif

הערה לא קשורה: אמרתי כבר שאני אוהבת את הגיטרה שלי? נראה לי מצאתי לה שם

חחחחח על זה דווקא לא חשבתי ../images/Emo3.gif

חשבתי על שם שייתן כבוד לשבק מיוזיק
אבל אני לא בטוחה שהדברים יובנו ברוח הנכונה פה על ידי כולם אז כבר אני אגיד לך בפרטי בערב
אגב תשלחי לי הודעה לפלא בקשר לקלסר, אני עוד פעם בחזרות.

אגב שיתופי פעולה

שמעתי שיר שנקרא "אש בנשמה" עכשיו כתוב שם [במקום של השם אמן]- "פישי, ש"ס, מוקי, פילוני-שבק מיוזיק" תגובתי: "
" לא ידעתי שיש כזה דבר

זה די ישן... ז"א משנה שעברה!

היה פעם בערוץ 24 מן דבר כזה שנקרא שיר ב-9 שעות. יוצרים שיר ב-9 שעות בלבד עם טקסט שמביאים לך מראש. אז שב''ק מיוזיק השתתפו בזה גם ויצא את "אש בנשמה"

חחחח ../images/Emo6.gif

יצא נחמד בשביל 9 שעות
וגמ טוב לשמוע שבין דיסק לדיסק עדיין שומעים מכוולם

חיפשת אותי? ../images/Emo2.gif

פשוט בחלק מהאזורים בבית שלי אין קליטה. אז זה פאק. בשביל זה את צריכה את הטלפון שלי בבית חחח
אני אתן לך כשאני אדבר איתך פעם הבאה. אבל בכל מקרה אני הולכת לבדוק את הפלאפון

Amit Remmus

New member
חחחחח

כשזה יצא, ידיד שלי אמר שלכל אמן יש שיר אחד שהוא מתבייש בו, אז זה זה

ofek1123

New member
חח מהההה?! את לא מכירה אש בנשמה!?

גם אני בהתחלה לא אהבתי.. מה זה לא אהבתי?! שנאתי! כי זה היה בתקופה שכבר ממש לא שמעו משבק, ולא ממש שמעו ממוק, ושבק מיוזיק היה דבר די זר עדיין... וזה היה בתקופה שממש חרשתי על 24 והתרגשתי בטירוף כל פעם שהיה קליפ של שבק (אני עדיין מתרגש.. חח) ופתאום אני רואה בפרומו שבק מיוזיק..! ואני כולי בשוק והתרגשות בו זמנית... וזהו.. וציפיתי ממש ממש למשהו שבקניקי כזה.. ואני וחברים שלי יושבים כולם בהתרגשות ורואים את התוכנית.. ויצא שיר יותר מדיי פישי.. פישי זה טוב.. אבל אני לא אוהב כשהוא מגזים במזרחית.. והכי גרוע... : מוק לא שר...! התאכזבתי בטירוף.. למרות שהתוכנית היתה ממש ממש טובה.. השיר לא היה מה שציפיתי... אבל עכשיו הוא כיפי.. ולמה כתבתי וסיפרתי לכם את כל זה?! אין לי שמץ של מושג.. זרמתי יותר מדיי.

למעלה