תגידו...

שiש

New member
נכון לעכשיו לא קיימים אצלנו כאלה

לאיזה צורך את זקוקה למידע הזה? אם תפרטי נוכל לעזור יותר.

שiש

New member
נו, אני מסבירה לך

שאין כאלה עכשיו! העונה שלנו נגמרה, השחקנים מתפזרים, ועוד לא התחלנו להחתים אף אחד. אני מנסה לעזור לך, לא לחטט בענייניך, ולכן ביקשתי שתפרטי באיזה עניין מדובר כדי שאוכל לענות לך כראוי. לא רוצה, לא צריך. תודה ושלום.

סליחה

את צודקת. את באמת מנסה לעזור לי!!! אז נשאל ככה - מי היו, מהשחקנים של העונה האחרונה, החמישה הכי טובים???

שiש

New member
טוב :)

כמובן שכל אחד בדעה שונה לגבי ה"הכי טובים", אז אנסה בכללי לפרט את החמישיה "שלי" (אנשים פה, תרגעו, אני לא מדברת על חמישיה פותחת אלא על חמשת השחקנים הכי טובים בעיני) עידו קוז'יקרו כמובן, שחקן ענק ואהוב ג'ייסון וולס, מצוין ומקסים ריקי פולדינג - יש כאלה שיחלקו עלי, אבל בשבילי הוא שחקן גדול מתן נאור רביב לימונד מכיוון שאני באמת לא יודעת באיזה עניין מדובר, אציין שמות מוכרים או שאמורים היו להיות שוס אצלנו העונה (אם כי אכזבו) דורון שפר (כשלעצמו שחקן ענק, העונה אצלנו לא היה בין הטובים, בלשון המעטה) קימאני פריינד (שחקן טוב, אבל נטש אותנו באמצע העונה) ויליאם אייברי (ג"כ נטש אותנו, ולא היה משהו מיוחד) שכחתי מישהו חשוב? משהו? (חכי לעוד תגובות, הראש שלי לא ממש עובד היום)

EL CHE VIVE

New member
בהפועל לא היו השנה טובים!

אף אחד לא ראוי פה לאיזכור לא מתן נאור עם ההופעות המרנינות שלו לא דורון שפר לא קוז'י (הוא לא שיחק חצי עונה) לא פריינד (כנ"ל) לא וולס (כנ"ל) לא אייברי הבוגד לא טרמינגהאם הקשיש לא לימונד שלא קיבל דקות לא קנטור שהיה שחקן ספסל ומטה לא יוני ניר שעוד לא הגיע לרמות גבוהות לא פולדינג שרוב העונה פשוט לא הגיע למשחקים. אולי אלעד אליהו ותום בסרגליק...

AmiTutiT14

New member
תום בסרגליק שחקן ענקק!!

יש לו 100%!!! 4-4!! חחחחחחחח
וברצינות עכשיו: *מתן נאור היה סבבה כל העונה. ברור שיש מקום לשיפורים, אבל בסך הכל הוא אחלה שחקן. כשהוא חזר מהפציעה הוא היה לא הכי טוב, אבל מדובר על איזה שלושה-ארבעה משחקים מסכנים. אל תשכח מה הוא היה לפני זה (ואני מאמינה שבעונה הבאה הוא יחזור לעצמו ואפילו יהיה יותר טוב.) *קוז'י, פריינד ו-וולס היו מעולים, אז מה אם הם שיחקו חצי עונה? זה לא אומר. *אייברי היה טוב כל הסבב הראשון. בסבב השני הוא היה מעפן. ואני אומרת את זה בלי קשר לזה שהוא בוגד. *טרימינגהאם לא קשיש, הוא שחקן נחמד מאד
*ופולדינג.. מה הקטע שלך איתו? הוא השחקן הכי טוב שהיה לנו העונה. בקשר לכל מי שלא ציינתי, אני מסכימה איתך.

למעלה