תגידו...

תגידו...

יש איזה טיפול שיוציא אותי מההומואיות הזאתי? אני שונא את זה...

Yuval Y

New member
תגדיר 'ההומואיות הזאתי'?

אתה שונא את זה שאתה אוהב בנים? או את זה שאתה נמשך לבנים? או את עצמך, במקרה..? נניח והיה טיפול שמשנה לך את הנפש לחלוטין, והופך אותך לסטרייט, אבל - יש שני אחוזים מתוך מאה שאתה תשאר שפוי או בעל סיכוי כל שהוא להיות מאושר אחר כך. האם היית מנסה?

לא יודע...

אני לא ממש שונא את עצמי, אולי קצת. אני שונא את זה שאני יודע שלא יהיו לי חיים נורמליים. ושאני צריך לריב בגלל זה עם ההורים שלי. ואם יש טיפול אבל לא בטוח שהוא יעזור, אז לא נראה לי שיהיה לי כוח סתם לעשות אותו. ומה זה "שאתה לא תשאר נורמלי?" אפשר לחשוב איזה נורמלי אני עכשיו...

Yuval Y

New member
רשמתי 'שתישאר שפוי'...

מעבר לכך שאני לא חושב שקיים משהו 'נורמאלי' בטבע... כל אחד מיוחד בפני עצמו, וה'נורמאלי' הוא מוסכמה חברתית. נראה לי שאפשר להגדיר 'נורמאלי' כמשהו שדי קרוב למה שנתפס 'ממוצע' או 'מקובל'. כך למשל, בחוף רגיל מי שמתרחץ עירום, נתפס כחריג. בחוף נודיסטים, מי שמתרחץ בבגד ים, נתפס כביישן... חיפשתי באינטרנט 'שפיות', מצאתי גם מאמר "מדוע אני מכנה את "חולי הנפש" חולי נפש במרכאות" (מדבר גם על הומוסקסואליות, שהיו שניסו להגדירה כמחלת נפש) http://planet.nana.co.il/v36800/m_mi_in_comas.html אני מקווה שזה נתן לך מעט רקע כללי...

ת ה ל ה

New member
../images/Emo45.gifולמה אתה כל כך שונא?

מה רע בלהיות הומו? זה שהחברה שלנו הומופובית ולא מבינה שנטיה חד מינית היא טבעית ונורמלית בדיוק כמו נטיה סטרייטית זה בעיה של חברה שעדיין לא מסוגלת לקבל את האחר והשונה. כאמא לבן הומו מקסים אני יכולה להגיד לך בלב שלם, לך עם נטיתך, היה ישר וכנה עם עצמך, ומצא את האושר מתוך קבלה עצמית ולא מתוך מלחמה עם משהו שאי אפשר לשנות. ואם קשה, יש הרבה עזרה באגודה לצעירים מתלבטים, מאד ממליצה לך ללכת. בהצלחה דליה

...

אוקיי. כל אחד מקבל את זה בדרך אחרת. ההורים שלי לא מקבלים את זה כל כך פשוט כמוך. זה הכל מזל...

white star

New member
../images/Emo54.gif בטח אח שלי, תקשיב

מתארגן מחנה קיץ, אתה מקבל את הטיפול המלא של 3 פעמים ביום צפייה בתמונות של גברים, כל פעם שתתרגש תקבל מכת חשמל, וככה תיגמל! כמובן שבשאר הזמן נלמד אותך איך להיות גבר אמיתי כל זה תמורת 999.99$ במזומן לפקודת "נצלן הפראייר התורן"

Yuval Y

New member
כמובן...

התוצאה הייתה שהם מאוד שנאו את עצמם, ואת זה שהם נמשכו לגברים, ונהיו פסיכים לחלוטין, בכל פעם שהיתה להם זיקפה. יש לך גם את ההצעה שרשמתי בהתחלה, אם אתה רוצה. אם כי אני מציע לך להתייעץ עם איש מקצוע...

למעלה