תגידו, ...... כל הספרים פה של אנג'י? כאילו, אנג'י כתבה אותם או משו?
S sins garden girl New member 20/3/05 #1 תגידו, ...... כל הספרים פה של אנג'י? כאילו, אנג'י כתבה אותם או משו?
I Im The Sun New member 20/3/05 #2 לא...../images/Emo42.gif האלה שלמטה רק קשורים אליה בגלל שהם מדברים על נשים בתעשיית הבידור ועל קעקועים
לא...../images/Emo42.gif האלה שלמטה רק קשורים אליה בגלל שהם מדברים על נשים בתעשיית הבידור ועל קעקועים
S sins garden girl New member 20/3/05 #4 מה התמונות האילו אמורות להביע? http://forum.souliejolie.com/index.php?act=Attach&type=post&id=8436
T The Lost Girl17 New member 20/3/05 #5 שומדבר רציני, הם סתם ידידים והם עשו את אלכסנדר ביחד.. הוא גם טיפה מטורף קולין פארל הוא לא שם זין על אפ'חד..
שומדבר רציני, הם סתם ידידים והם עשו את אלכסנדר ביחד.. הוא גם טיפה מטורף קולין פארל הוא לא שם זין על אפ'חד..
M margaret sodovsky New member 20/3/05 #6 שונאת אותו...../images/Emo46.gif הוא כזה "תסתכלו עליי! תסתכלו עלי! אני מגניב! אני מעשן סיגריה בכל ראיון שאני מתראיין! אני מזיין את כל הנשים היפות! יו יו!... אני ילד רע!" יאללה יאללה... שיחזור לאירלנד...
שונאת אותו...../images/Emo46.gif הוא כזה "תסתכלו עליי! תסתכלו עלי! אני מגניב! אני מעשן סיגריה בכל ראיון שאני מתראיין! אני מזיין את כל הנשים היפות! יו יו!... אני ילד רע!" יאללה יאללה... שיחזור לאירלנד...
¥ ¥EleVatioN¥ New member 20/3/05 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif