תגידו..

Lady Wood

New member
תגידו..

מה עם ההיפ-הופ? אני גולשת כאן בפורום לעיתים קרובות ומה שרק ראיתי פה זה בלט, מחול מודרני ועוד כמה סוגי ריקוד.. אני מתעניינת דווקא בריקודי היפ הופ, ומחר אני נוסעת לנצרת עילית לראות שם שיעור של היפ הופ-להקה של בנים ובנות ביחד. זה לא חזק בארץ, ריקודי היפ-הופ? אין תחרויות, מופעים רציניים? אשמח אם תעזרו, אמה.

ואת שואלת אותנו כי...?

כי אנחנו פורום מחול? אני יודעת שלראות את השם הראל סקעת יכול לפעמים לדפוק את המוח, אבל יש גבול... תחזרי לפורום מחול
וד"א יש שם בקישורים אתר על ברייקדאנס, אם זה עוזר לך
ואין שום דבר רע בבלט ומודרני

אויש אופסססססססססססס

אני לא מאמינה שזה קורה לי
התבלבלתי עם פורום הראל סקעת והפורום הזה
אני מרגישה כל כך טיפשה
"אני יודעת שלראות את השם הראל סקעת יכול לפעמים לדפוק את המוח, אבל יש גבול..." אני לוקחת את זה לעצמי
בהחלט נדפק לי המוח
אני אבין אם תצחקי עלי עד כלות נשמתך
את מוזמנת
סורי

netushit

New member
כן זה דיי נכון..

גם אני יותר בקטע של ג'אז והיפהופ וגם אני חושבת שאין פה מספיק' דיבורים על זה והכל... אבל לא נורא בכל זאת אני נהנית להיות פה ולהשתתף בכל השירשורים ברוב השיחות והכל.. אפשר מידי פעם אם את רוצה ליזום מעצמך איזה שאלון על היפ הופ וג'אז יותר כדי להכניס את הפורום הזה לעוד כל מיני תחומים... :)

אני לומדת היפ הופ, ומאוד אוהבת...בא

באמת חבל שאין כל כך אתרים וכאלה...לדעתי פשוט הנושא לא מפותח בארץ...ומדברים על קלאסי ומודרני וג'אז וכאלה כי זה מה שיש יותר לדבר עליו...אני חושבת
למרות שהייתי מאוד שמחה אם היה יותר היפ הופ בארץ

dani5451

New member
היפ הופ זה ממש יפה

אבל לא יודעת בשבילי זה ממש לא מתאים תמיד אמרו לי שבלט זה סוג ריקוד הכי קשה כי זה הבסיס ואני רוקדת בלט לא הרבה רק 4 שנים השנה הצטרפתילהיפ הופ וזה די קשה לי לא יודעת זה לא ממש מתאים לי לאופי וגם זה המון כוח פיזי ושרירים ואני יותר עדינה כזאת.... בתכלס היפ הופ זה סוג ריקוד מאוד יפה ומגניב!!!

למעלה