תגידו

ו ר ד ב

New member
תגידו

תגידו , מישהו שמע על תמר , נראה לי שהיא משחקת אותה קשה להשגה ורוצה לראות כמה אנחנו מתגעגעים , אז לידעת תמר , אין צורך להיעלם לכמה ימים , אנחנו מאוד מתגעגעים אלייך גם ככה ,אם היה לך ספק .

בוקר טוב -לא יכולתי להיתאפק

תודה שאתם מתגעגעים אליי.. צריך חיזוקים בחיים... אבל אני איתכם כל הזמן ,רק עסוקה מאוד בעבודה ואם אני אוותר לעצמי היום אני שוב אגרר להיתמכרות הזו של הפורום ואזניח דברים חשובים ודחופים בעבודה ,אז איתכם הסליחה ליומיים הקרובים ,אוהבת את כולכם באמת... ורד חייבת לך יום הולדת ...לקראת סוף היום מבטיחה לך ברכה עם השקעה כמו שאת משקיעה פה..ילדה שלנו תמשיכי כמו שאת...זה ההתחלה של הברכה..

ורד , בוקר טוב!

מה שלומך, מעריצה שרופה....??? עכשיו, אמיתי, יש לך פוסטרים של עמיר תלויים על הקיר...??? ואת מאלה שיצעקו לעמיר בהופעה "תעשה לי ילד"??? ועוד שאלה, מה קורה כשהחולצה של עמיר מתלכלכת וצריכה כביסה??? בטח יש לך איזה מליונת'אלפים חולצות כאלה...??? לא..??

ו ר ד ב

New member
ממש לא

טעות חמורה , אני מעריצה רגילה לחלוטין , ואני בכלל לא צועקת בהופעות , אני בקושיי מדברת אפילו , את לא יודעים דבר אחד מאוד חשוב , אני סופר ביישנית , בקושיי תחולצה הזאת יש לי וגם במקרה , בגלל שקניתי למישהו אותה ליום הולדת ,אז אמרתי מה יכול להיות שלא תהיה לי גם אחת , אז קניתי לי גם מה הסיפור?.

למעלה