תגידו...

the bass player

New member
תגידו...

תגידו איך זה שבכל הופעה... אבל בכל!!! הופעה מאיה בוסקילה מופיעה עם מחשוף גדול!!...? (אולי זה נחמד קצת לקהל הגברים אבל לא צריך להגזים...)

חן, צודקת!!!

ואגב מתוק (או שלא), לכל פורום שמכבד את עצמו (כמונו
) יש שרשור אוף של כל יום!!!! תלמד ל-ש-ר-ש-ר
גאד! אני שונאת את אלה
באים משום מקום, מתלוננים על מאיה, פותחים הודעה חדשה והולכים
חוצפה
זה פשוט חוצפה!

עזבי גניאל חבל על העצבים שלנו...

הם לא שווים את זה קנאים מגעילים שלא יכולים לפרגן איכססססס שונאת את הילדים האלה

תגיד בא לך לקבל קצת מכות היום או מה

כי אני נמצאת פה בשביל זהה חחח סתם בנאדם מה יששך להציק לנו?? אתה ידוע שלא בא לנו לשמוע ת'חרא שלך חחח ברציני עכשיוו אז תיודע מה?? לא מעניין תנו מה הדעות שך כי אנחנו אוהבים אותה כמוווו שהיאאאאאאאאאאאאאאאא אז צ'או

the bass player

New member
לא רוצה...

לא רוצה מכות ולא כלום... אני גם אוהב אותה יש לה קול פצצה! אבל כל הופעה יש לה מחשוף אחר, סתכלו בתמונת של הפורום שלכם אולי זה עוזר לה למשוך קהל אני יודע....

יודע מה???

ממש לא נראה לי שאתה אוהב אותה ולא כדאי לך לעצבן אותי כי אני וחן סטייל מרוקאיות!!! ח א ל ס ! ! ! אתה אוהב אותה כמו שאני מתה על המורה שלי ללשון (וני ממש לא מתה עליה... אם הייצתי יכולה הייתי רוצה לא לפגוש אותה! אפילו לא ברחוב!) מספיק!!!!!!!!!!! רד מזה מאמי כי אתה לא תצצליח לרדת על מאיה בפורום מאיה

חן את קולטת?

הוא אמר שזה בשביל למשוך קהל??? חן, השתתפותך בשיחה חשובה מאוד!!! תגיבי כמו שאת יודעת
הוא עלאק אוהב את מאיה... בשביל למשוך קהל...
יוווו אני לא מפסיקה לצחוק....

the bass player

New member
וואי....

מה אתם מפגרים!!! אני אומר לכם... שאני אוהב להאזין לה יש לה קול מזה יפה!!! אבל זה לא ניראה לי שאמן כזה משדר ת'עצמו לאנשים כמו שמאיה בוסקילה עושה, (אגב אני בא מהפורומים של נירוונה, רד הוט צ'ילי פפרז והדג נחש... עם בא לכם לדעת...)

הדרוס

New member
שתוק וזהו...

לך חפש את עצמך במקום אחר... לא רוצים אותך פה..........

חומד תתחיל להירגע!!!

מאיפה שצצת פתאום תעוף לשם בחזרה ומהר והייתי מציעה לך אישית לעוף מפה כמו טיל כי כבר הבנו שאתה סתםילד ובכלל לא מעריץ אותה וזה לא עניינך מה היא לושבת היא תלבש מה שבא לך חצוף למי מי אתה שתעביר עליה ביקורת אהה?!

k a b o o k

New member
קודם כל.. שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

"אבל בכל"- פה אתה ממש לא מדוייק.., מאיה מדי פעם גם באה בלי מחשופים ("שישי בגאון", "שישי עם מיכל", "לתת" ועוד..) אני לא חושב שצריך להסתכל על החיצוני כל כך, אם אתה אוהב ת'קול שלה- אני חושב שבזה תשים דגש
. אנחנו מאוד אוהבים לא רק את הקול שלה, אלא גם את מאיה עצמה- כבנאדם, כאישה יפה מאוד, בעלת אופי מדהים (ולגבי האופי והיופי, המילות תואר האלה קטנות לעומת המציאות
)

יניב כל המילים שלך נכונות!!!

כל המילים אחת אחת נכונות יפה אמרת נראה לי שכבר לא צריך להגיב לו עובדה הוא עדיין לא ענה לך כנראה הוא הבין את המסר!!!

למעלה