תגידו.

jul69

New member
תגידו.

איפה ( בחו"ל כמובן ) הכי זול לקנות גלשנים וחליפות גלישה? נגיד: דרום אפריקה: כמה עולה טיסה? כמה עולה מחיה יומית? כמה עולה גלשן? כמה עולה חליפת גלישה ייצור מקומי? ככה גם כלפיי קוסטה ריקה,סריי לנקה וכו'...

Bik101

New member
אני יודע רק לגבי קוסטה ריקה

מחיה בסביבות ה20-30$ ליום אם אתה חיי טוב אם תתמקח ותתקמצן אתה תחיה בפחות (אבל קח בחשבן שתמיד יש ימים יקרים יותר כמוטיולי עם סירה או ימי נסיעות) גלשן אתה יכול למצוא חדשים באזור ה300$ דברים מקומים שהם לדעתי דיי דומים לגלשנים שיש בארץ חליפות גלישה לא צריך שם ככה שאנן לי מושג כהמ עולה והטיסה לשם עלתה 1270$ או 1370$ (לא זוכר) כרטיס פתוח לשנה אם אתה עושה אותו לחצי שנה או עם תאריכים קובעים מראש זה יותר זול

jul69

New member
האמת שלא היתיקוונתי

לחופשת גלישה. יותר בקטע של ביזניז. נתחיל בקטנה. נטוס,נביא כמה גלשנים,כמה חליפות ונירא איך ילך. במידה וילך טוב נירא איך לקדם את זה.

Bik101

New member
חליפות זה אחלה רעיון

בארצות הברית אתה יכול למצוא בילבונג חדשות (דגמים של שנה שעברה אומנם) ב100$ פלוס מינוס ובטח אם אתה קונה כמויות יש הנחה

swordy

New member
אוסטרליההה

אחי חבר שלי הלך עכשיו לאוסטרליה לגלוש הוא שם כבר שנה והוא לא יכול לעזוז הוא אמר לי גלשנים הכי טובים בסביבות ה1000 שקל הכל שם זול בנוגע לגלישה כי זה הספורט הלאומי שלהם

למעלה