תגידו

תגידו

למה אתם מציפים את פורום יידיש ופורום עיראקים? מה לא חארם על כל העירקים? מה אתם לא אוהבים עמבה? אתם לא אוהבים קובות? ומה לגביי גפילטע פיש וצימעס? זה לא טעים? טוב אנא ציגארו תקפניזו כתפיגו מהפורום הזה

12אניהיא

New member
../images/Emo6.gif

אין אין עליהם... וזה הולך טוב סופלאקי צ'אזיקי אוזו קובה וגפילטע פיש

12אניהיא

New member
אחותי מה את אומרת על זה?../images/Emo12.gif

בסוף יאשימו אותנו בפורום משפחתי

ולרקוד סירטאקי

לצלילי קנון ועוד עכשיו צריך ללכת למרוקאים אבל ההם מסוכנים שלא יחליטו לגמור לנו על הפרצוף יוציאו אולר ויגמרו לנו על הפרצוף

נו בטח אחלה אוכל

אין על האוכל של העראקים ואני זוכרת איזו דימונאית אחת ושוטר צולע שהייתי אוכלת אצלם רק מטבוחה עם חלה

12אניהיא

New member
בואיינה פנינה ת'זהרי../images/Emo46.gif

בלי מכות מתחת לחגורה, שמעת????????

12אניהיא

New member
ככה מתחילות מכות...../images/Emo46.gif

לאט לאט יתווספו פרטים ואז אני מיתאבדת

דוגמא למשהו טוב

מתכון: מרק קובה בדלעת של 'סוזאנה רכיבים: 1 ק"ג סולת 2 1/2 כוסות מים 1 כף חזה עוף טחון 1 ק"ג בשר בקר טחון 1/2 כוס בצל, קצוץ דק מאד 1/2 כוס סלרי, קצוץ דק מאד 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק מאד מלח ופלפל, טחון טרי חומרים למרק: 3 כפות שמן 1 בצל גדול, קצוץ 3 ליטר מרק עוף צח 3 כפות רסק עגבניות 1/2 כוס צימוקים בהירים 2 גבעולי נענע 1/3 כוס סוכר 1/3 כוס מיץ לימון כורכום מלח ופלפל שחור, טחון טרי 750 גרם (ברוטו) דלעת, חתוכה לקוביות גדולות אופן הכנה: + מכינים את הקובה: משרים את הסולת במים, מוסיפים חזה עוף ומעט מלח, מערבבים ומשהים למשך רבע שעה, מסננים וסוחטים. + מעררבים את הבשר הטחון עם הבצל, הסלרי הפטרוזיליה והמלח ויוצרים כדורים. + יוצרים כדורים מתערובת הסולת, משטחים כל כדור סולת על כף היד, שמים במרכז את כדור הבשר ועוטפים. שומרים את הקובה במקרר. + מכינים את המרק: בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים מרק עוף, רסק עגבניות, צימוקים, נענע, סוכר, לימון, ותבלינים. מערבבים ובודקים תיבול. מוסיפים את חתיכות הדלעת מבשלים עד שיתרככו מעט. + לאחר שהמרק רותח מקטינים את הלהבה ומכניסים את הקובה - 2 יחידות לכל סועד. ממשיכים לבשל עד שהקובה צפות ומגישים. את הקובה שנשארו אפשר לשמור במקפיא לפעם הבאה. הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

12אניהיא

New member
בטח את הקובה שאני לא רציתי לאכול

אתמול
קחי לך מתכון מעניין... מתכון: קובה אורז רכיבים: למעטפת הקובה: 1 קילו אורז 1 קילו חזה עוף טחון מלח חצי כפית כורכום למלית: 1 קילו חזה עוף טחון 2 בצלים קצוצים דק תבלינים:מלח,פלפל.בהרת לקובה.הל טחון. מעט מרגרינה אופן הכנה: למעטפת: לערבב וללוש היטב את חומר המעטפת לשים בצד. המלית: מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה. לוקחים כמות מבצק האורז בערך בגודל כדור טניס(הקובות גדולות)יוצרים גומה ומכניסים ממלית הבשר מגלגלים לכדור בכפות ידים רטובות ומשטחים אותו. בסיר גדול מרתיחים מים עם אבקת מרק כורכום וכף רסק עגבניות לאחר שרתח מוסיפים את הקובות כל פעם 5 יחידות כאשר הן צפות מבשלים בערך רבע שעה לבדוק אם האורז התבשל אבל לא רך מידי.מוציאים מהמרק ושמים על מגש לקרור. את הקובות המבושלות מטגנים במחבת לצבע זהוב משני הצדדים. הערות: אפשר להוסיף אבקת מרק גם למעטפת וגם למלית. להמנע מבשול יתר אחרת הקובה תפורר. הרבה עבודה אבל טעים להפליא. במהלך בישול הקובות יש צורך לתבל שוב את המרק (רואים לפי צבע האורז הוא צריך להיות צהוב)

מאמילה

אין מצב שזו הקובה שלך איך שחזרתי מהגן של הגמד קיבלתי סיר קובה ישר מהאש יאמי כשזה עוד היה חם וטעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה ממך

odeliaremos

New member
פנינה תכבדי לנו גם ../images/Emo39.gif

פנינה אנחנו פשוט פורום אוהב ומחבק ואני אישית הולכת לאן שגרב הולכת חשבו אולי לייזום יוזמת שלו עם כ להעמים ש"מאוד אוהבים אותנו" יוון, עירק, צרפת לחבר מין טריו או דואט של שלום בכמה שפות ורצינו לדעת אם יש היענות בפורום העירקי לא התחלנו איתם אנחנו אוהבים קובות ואחותי נשואה לעירקי ואני שקטה כי עם הפרווה שלו אני בטוחה שלא קר לה בחורף!!!!! אז אם את מכירה זמר יערקי שמעוניין או מרוקאי או איידיש תפני אותו לענת או לגרב או לתמוננה ואנחנו נכתוב מילים אנגלו-עירקי-יווני-איידיש וצרפתי ואת תראי איך העולם לא יירגע את תראי ואיזה קובה את אוכלת אדום? או רגיל

אני מכירה נגן קנון אחד

עיוור אבל גדול סולימן הגדול אבל תשמעי מכירה את הפרוות העיראקיות האלו מקרוב יש לי אחת בארון שהכנתי מאיזה עיראקי מצוי אם יהיה לך קר בחורף אני מוכנה להלוות לך

למעלה