תגידו

תגידו

זה רק אני, או שפשוט בכל חדר בסדרה יש לפחות פוסטר אחד שהוא פרסומת לסרט? ממש דוחפים לנו את זה מול העיניים! זה כאילו שיש שם חוק לשים בכל חדר בסדרה פוסטר סמוי, זה יותר מצוי שם ממזוזות.

yael69

New member
חח בלי להעליב אף אחד

יש את האלו שלא מבינים כלום בנוגע לפורום. כאילו מסכנים יש את האלו החדשים שבמקרה נגיד לא קוראים את חוקי הפורום אוקי.? הם פותחים הודעה חדשה כלשהי וישר בום טראח בלאגן מה הם עשו !? כולה פתחו הודעה! "לאא !זהה! תשרשריי! "נו אז?" "למה את פתחת הודעה חדשה בכלל? תרשמי באוף טופיק כאילו" זה ממש לא הוגן כלפיהם מסכנים! ובכלל מי שעושה את מה שהיא עשתה למעלה עם ה"למה זה לא באוף טופיק" זה בכלל עניינה. המנהלים רואים את ההודעה לא לטעמם יימחקו! לא מתאים לפתיחת הודעה חדשה בפורום אז יעבירו לאוף טופיק מה הבעיה? אני הרבה פעמים רואה אנשים שסתם פותחים הודעות לשווא ואני פשוט סותמת. וזה בלי להעליב אף אחד. גם לא את זאת שמלמעלה :]

תאמין לי שזה כן עינייני

הוא רשם סתם הודעה חדשה בפורום!והמנהלים הרי לא גרים בפורום אז עד עכשיו הם לא מחקו את ההודעה!וזה גם פורום שאני נמצאת בו!והילד הזה לא חדש!

זה לפחות לא כמו בשיר שלנו....

שם באמת עושים פרסומות סמויות והם אפילו הודו בזה.... עכשיו אסרו עליהם לעשות פרסומות סמויות והם מטשטשים את שמות מוצרי יטבתה...... חבל שאין לי את התמונה של הטשטוש..... זה נראה כאילו הם אוכלים כתמים כאלה........חחחחחחחחחחחחח במיכאלה פשוט הורידו את שמות המוצרים ואת התעשיינים וזהו.... מעשה חכם...

ירדן8

New member
חחחחח!!!!!זה בטח מה זה מצחיק!!!

את רואה השיר שלנו? תנסי להשיג תמונה כזאת ותשימי אתה כאן פללייייזזזז.

למעלה