תגידו,

תגידו,

ראיתם את אסתי אלו היא ריקי בליך ואת זה שמשחק לצידה גם בטלנובילה עומר רוזנטל אלו הוא ליאון רוזנברג בסצנת עירום חושפנית בסרט חדש שיצא? הראו קטע של זה היום בערוץ 2 בתוכנית "משחק מכור" וממש רואים את ריקי בליך שם בעירום. (לא מציאה כל כך גדולה, חחחח סתם סתם)

2 Mיכל

New member
../images/Emo179.gifכן.../images/Emo42.gif

ואני יכולה גם להוסיף שלא היה שווה להרוס (ככה זה לטעמי) את ההצלחה שרק התחילה

R O O L Y

New member
אם מישהו יודע את השם

שיגיד! פשוט בספטמבר יש את האוסקר הישראלי ועכשיו יש את כל הסרטים בסינמטק (לחברי האקדמיה) ואולי זה שם! חחח עזבו...פשוט אם אתם יודעים את השם כתבו לי! תודה

LeAnNe

New member
זה קצת פורנו הסרט הזה../images/Emo62.gif

לפחות החלק שהראו

AmiTutiT14

New member
בעצם דובר קושסבילי הוא אלומודובר!

הישראלי
עכשיו חשבתי על ההברקה הזאת

AmiTutiT14

New member
../images/Emo7.gifנקודת החולשה שלי!../images/Emo7.gif

רק אל תזכירו לי את המשחק מכור שהיה ביום שישי ה- 30.7! אני לא ראיתי ואני לא אסלח לעצמי על זה בחיים!!! חיי הם לא חיים בלי משחק מכוררר
עמית בלי משחק מכור זה כמו קארי ברדשואו בלי מיסטר ביג! עמית בלי משחק מכור זה כמו המלאך שחושב עם הסנטר על היד בלי המלאך שחושב בשילוב ידיים! עמית בלי משחק מכור זה כמו שימשון בלי יובב! עמית בלי משחק מכור זה כמו ג'י 'י בלי רולינג! עזבו אני הגזמתי

AmiTutiT14

New member
זאת התוכנית הכי שולטת שהומצאה אי

פעם
ואני הפסדתי אותה...

R O O L Y

New member
אכן תוכנית קורעת מצחוק...

הידעתם שלבן של גיל ריבה (כן, יש כזה) קוראים...ג'וסי?! חחחחחחחח התפוצצתי מצחוק ששמעתי על זה!!! וגם אני לא ראיתי בשבוע שעבר, כמה מבאס...

AmiTutiT14

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ג'וסי
דייי אעלקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ע"ש השפתיים של גיל או מה
שניה, אבל הוא נשוי
יעני... לאישה או לגבר
איזה מסכן הבן שלו יא אללה... תארו לכם הוא מתגייס: "ג'וסי ריבה- יחידה קרבית!" וואי זה הורג אותייי

AmiTutiT14

New member
אה ועוד משהו../images/Emo26.gif

זה כל כך פריקי הדבר הזה
"שלום. שמי ג'וסי ריבה. נולדתי לאבא עם שפתיים שלא היו מבישות ברווז, ובנוסף לקח הוא גם מוחה כפיים לעצמו. אנא, עיזרו לי".

R O O L Y

New member
חחחחח...

גם לי היו גמעות בערך במשך שעה וחצי...
נראה לי שהוא היה נשוי והתגרש, אני כמעט בטוחה ששמעתי איפושהו... וכן, הוא הגזים עם הסיליקון בשפתיים...

למעלה