תגידו

מיטללל

New member
תגידו

מה המקום הכי מוזר בו התחילו אתכם? מה המקום הכי מוזר בו התחלתם עם מישהו אחר?

SANGUSUGA

New member
אוקיי

המקום הכי מוזר שהתחילו איתי - תור לקיוסק (אל תשאלו) ולא חושב שהתחלתי עם מישהי במקום מוזר...

pain is MY love

New member
וואללה....

המקום הכי מוזר שבו התחילו איתי זה היה על שולחן באנפלאגד
והמקום הכי מוזר שאני התחלתי עם מישהו לא קיים כי אני אף פעם לא מסוגלת להתחיל עם מישהו אלא עם כן זה על רחבה במועדון או על הבר....

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

איתי לא התחילו... (מה לעשות שלא הרבה בנות מתחילות עם בנים. לפחות לא בקצב של בנים עם בנות...) ואני, מקום הכי מוזר?... אמ... באוטובוס.

DMXL

New member
חחחחח אצלי יש אחד מעניין.....

המקום הכי מוזר שהתחילו איתי, בתור ל-"קומבה" בסופר לנד. והמקום הכי מוזר שהתחלתי עם מישהי היה שדרסתי מישהי עם האופניים.... לא נעים....
ועזרתי לה לקחתי אותה לקופת חולים שיעשו לה קיבוע ביד ועד היום היא ידידה טובה מאוד שלי.

s h i r k u s h

New member
המקום הכי מוזר...

באוטובוס לצריפין, אני ישבתי על הכיסא, הוא עמד לידי ופתאום ביקש ממני בלי שיחה מוקדמת בלי כלום את המספר שלי. הוא ממש לא היה הטעם שלי וההתחלה שלו הייתה די נוראית, כי מה לעשות אצלי חשוב קודם שיחה להכיר טיפה את האדם והוא ישר התחיל איתי בלי לומר שלום אפילו אז לא הסכמתי וברחתי בתואנה שיש חבר.

B a r r B e e

New member
אממממממ

המקום הכי מוזר שהתחילו איתי?.. אממממ...אין לי סיפור על כזה מקום מוזר.. אם באוטובוס זה נחשב למוזר..אז באוטובוס מישהו נכנס לאוטובוס וישב איפהשהו, פתאום הוא קם ובא לשבת לידי והתחיל לדבר איתי וכשהוא ביקש ממני ת
אמרתי שיש לי חבר (מה שהיה- ועדיין- נכון)....(חבל הוא היה חמוד
) המקום הכי מוזר שאני התחלתי עם מישהו?...אף פעם לא התחלתי עם מישהו..

אאא../images/Emo87.gif

מישהו יצא מהחלון של המלון שלו [באילת] והתחיל לדבר איתי ואחד עמד באמצע החדר מדרגות והתחיל לדבר איתי אה ובמרפסת.. במלון ממרפסת לידנו

Lanni

New member
הכי מוזר שהתחילו איתי - ב../images/Emo56.gif

הכי מוזר שהתחלתי בו - באוטובוס (כן, כמו טיגריס לבן.. אבל אני מאמין שהייתי לפניו
)

TheWhiteTigris

New member
תלוי מתי זה...

אצלי הפעם הראשונה שניסיתי ב"מקום" הזה היה... אמ... משהו כמו... לפני 3 שנים בערך...

בשלולית

New member
גם איתי התחילו בטלפון!! חחחחח

אם זה נחשב... חחח מישהו צלצל אליי ואמר לי שהוא פרץ לידיד שלי למחשב וראה תתמונה שלי ובאיי סי את ההיסטורי שלנו וראה תטלפון שלי והוא כזה התחיל לדבר איתי.. חח זה היה מצחיק... אבל היה לי חבר.... והמממ אני לא חושבת שיצא לי להתחיל עם מישהו....

מוזר

שעת ערב, אני עושה הליכה (לא כהרגלי) .. וכאשר כבר כולי מיוזעת מצטרף אליי מישהו ,מגיח מאחור מתחיל ללכת איתי.. הוא אמר שהוא עקב אחרי כל ההליכה. בקיצור קטע מפחיד בסופו של דבר החלפנו טלפונים ואנחנו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. אני התחלתי עם מישהו במשחק כדורגל. קצת מוזר

אני../images/Emo26.gif

האמממ תלוי למה את קוראת "להתחיל" אם מדובר בערסים ששורקים זה לא נקרא חנות בגדים נחשב מוזר? אני אף פעם לא התחלתי-ולא התחיל עם בנים אבל אני מפלרטטת כמו שצריך

Cobe1982

New member
הכי מוזר שהתחילה איתי מישהי...

זה במעבר תחתי ברחוב אלנבי בת"א.. ישבו שם כמה חבר`ה עם גיטרה, אני וחבר שלי הצטרפנו אליהם, ואחת הבנות הראתה סימני התעניינות.. אבל בסוף לא יצא מזה שומדבר..

אוטובוס זה כבר חרוש

אבל בכל זאת.. לא הייתי אומר שבדיוק התחילו איתי, אבל בערך.. איחרתי ליום הראשון בעבודה, והייתי לחוץ בטירוף. הייתי צריך להגיע לפ"ת, וירדתי בתחנה הלא נכונה כי אני לא מכיר את העיר.. עליתי שוב פעם על האוטובוס ודיברתי באותו זמן בפלאפון עם חבר שלי שמכיר את העיר. לא שמתי לב בכלל שעוד לא כיביתי את הסיגרייה בכניסה לאוטובוס (ולמזלי גם הנהג לא ממש שם לב או שפשוט לא היה אכפת לו), הלכתי כזה כמו סהרהורי וחיפשתי מקום לשבת (וכל האוטובוס כמעט היה ריק
) פתאום שמתי לב שיש לי ביד סיגרייה, אז זרקתי אותה מהחלון שהיה מעל לאיזו אחת שישבה שם.. קיצור היא שאלה אותי אם אני רוצה לשבת, התחלנו לדבר ובסוף כל כך מיהרתי ששכחתי לבקש ממנה את המספר טלפון

HyPeR SoNiC

New member
אממממ

המקום הכי מוזר שבו התחילו איתי....... אממממ..... הייתה איזו אחת שרצתה להזמין את שירותיי בתור די ג'יי, וזה היה בעצם מעיין תירוץ להיפגש איתי..... היא גם פלירטטה איתי המון כשדיברנו על התכנון של המסיבה והכל...... אז אני חושב שזה נחשב שהתחילו איתי בטלפון.... אה! ומרינה ציינה שולחן באנפלאגד..... אם זה נחשב מוזר - אז גם שם הייתה איזו בחורה שהתחילה איתי.... והמקום הכי מוזר שבו התחלתי עם מישהי..... אממממ..... גם פה, שולחן באנפלאגד
ואם אוטובוס נחשב מוזר...... אז גם באוטובוס הייתה איזו פעם אחת....

pain is MY love

New member
אני רק חייבת לציין

שעם איך שהבחורה שהתחילה איתך באנפלאגנד נראית, עדיף שלא יתחילו איתך בכלל....
טוב עזוב אני סתם רעה.... חחחחח בכל מקרה נזכרתי בפעם שהתחלתי עם מישהו בפלאפון.... ההוא עם הקול הסקסי שהתקשר אליי פעם בטעות (במקור הוא חיפש איזה נועה אחת..) אז שלחתי לו הודעה כמה ימים אחרי. ואפילו ניפגשנו פעם... אבל הוא בן 30... אז קצת לא הסתדר בינינו... חבל דווקא היה חמוד

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחח ממי

דבר ראשון, היא נראית בסדר גמור, ואת באמת סתם רעה
דבר שני, את מתבלבלת. הבחורה שאת מדברת עליה לא התחילה איתי שם. היה בינינו משהו עוד יום לפני... הבחורה שאני דיברתי עליה התחילה איתי כשהיינו שם ביום חמישי.... רקדתי עם הגב אליה, לא שמתי לב שיש מישהי מאחוריי, והיא באה אלי וביקשה סיגריה. כשאמרתי לה שאני לא מעשן, היא אמרה "אווו, איזה בחור טוב אתה", ופיתחנו מזה שיחה
והיו לי עוד כל מיני מקרים במועדונים באילת..... כמו למשל, היה איזה לילה אחד שהדי ג'יי שם "לטינוס", ואני קלטתי איזו בחורה חמודה רוקדת את הריקוד של לטינוס.... אז כדי להתחיל איתה, ניגשתי אליה והצתרפתי אליה
ואז עוד אנשים הצתרפו אלינו.... זה היה נחמד.... ואחרי זה התחלנו לדבר, וזה היה עוד יותר נחמד

pain is MY love

New member
איזה חלשששששש אתה...

בפעם האחרונה שאני הייתי באילת וביקשתי ממישהו סיגריה ואחרי שהוא אמר לי שהוא לא מעשן ואני אמרתי לו שהוא בחור טוב גיליתי גם בדרך שהוא דוגמן ו:-זה נגמר הרבה יותר מעניין....
חחחחחח אבל זאת רק אני...

למעלה