תגידו..

תגידו..

אתם יודעים לאיזו ארץ אלאניס תגיע והיא הכי קרובה לישראל? אני שוקל מאוד ברצינות לטוס להופעה שלה.

BaBa LiVe

New member
מחר בלונדון

ובחודש הקרוב מה13.7 בארה"ב..וזה רחוק! אגב, הופעות לי ולבתיה יש תכניות אם זה יצא לפועל נשתף אתכם! נכון בתיה??

bmk

New member
כן רן !!!!!!

הלוואי וזה יצא, ואם לא אז אולי נפגש במפגש פורום. יש לי הרגשה כאילו אני מכירה אותך כבר שנים.

BaBa LiVe

New member
סבב! זה לא סבב

זה קפיצה לדקה לאירופה..אנחנו רוצים עוד! וגם שתדע שלאירופה יש מזרח!

נכון, באמת סיבוב הופעות קצר

אבל זה מה שיש, אני בספק אם היא תוסיף עוד הופעות לסיבוב (כמו שהיא עושה בדרך כלל), הרי ריאן מחכה לה בבית (עזבו את זה שהוא נמצא איתה כמעט כול הופעה)

bmk

New member
ממש מחכה בבית

הוא הולך איתה לכל מקום. אפילו בהופעה בגשם הוא היה איתה. אין לו חיים חוץ ממנה?

Rוית

New member
זהו, הוא לא היה שחקן פעם?...

אבל היי, הם חמודים יחד
ויש מצב שהיא תצא לעוד סיבוב הופעות אחרי הדיסק האקוסטי לא? *רוית באשליות, תנו לה!*

bmk

New member
אני עדיין מקווה

שהיא תוסיף הופעות באירופה אחרי הסיבוב באמריקה. ואולי גם תגיע לישראל (אשליות). ואני מקווה שהאמריקאים יהיו קצת יותר יעילים מבחינת הקלטות.

BaBa LiVe

New member
למה? דווקא איפה שהיא באמת רצתה

שהוא יהיה הוא לא היה... בקליפ של אבריטינג...מי שמנשק אוהת זה חבר שלו... היא אמרה פעם על ריאן: "ראיתם אותו? הוא לא יכול לבוא אז הוא הולך על בטוח ושולח את החבר הכי טוב שלו"

bmk

New member
מצידי הוא יכול להיות איתה

כל הזמן - כל עוד זה גורם לה לא למהר ולהגיע הביתה. שפשוט תמשיך להופיע - הוא תמיד ילך איתה. והוא היה כבר בארץ? - היא חייבת להראות לו את ישראל - אתם לא חושבים?

Rוית

New member
אין ספק, נקודה טובה../images/Emo13.gif

ורן, מאיפה אתה יודע את מה שרשמת על הקליפ?

BaBa LiVe

New member
אני זוכר שקראתי את זה

אני אנסה לחפש את זה... אולי בVH1 אולי ב4ALANIS אני אנסה לחפש...ראיון ממש נחמד

אוי, נמאס לי לקוות...

זה לא נראה שאלאניס, לא אפילו חצי ריאן הולכים להגיע לכאן בקרוב או לא בקרוב. תכינו את הכסף, סעו לאירופה... נראה לכם שהיא הולכת להיות באנגליה בעוד שנה בדיוק? בערך יש לי כרטיסים. מה הסיכויים שבדיוק שאני אהיה שם גם אלאניס תחליט לקפוץ לביקור...?
במקרה יוצא לי להיות שם בדיוק בparty in the park אז אולי יבוא לה להגיע שוב...

BaBa LiVe

New member
רוית זה בשבילך! חלק מהראיון מVH1

VH1: What was the first song you finished for So-Called Chaos? Alanis Morissette: "Knees of my Bees" was one of the first songs I wrote, because I was in a very infatuated mode. It was hard for me not to write about my boyfriend Ryan [Reynolds]. [Laughs] I'm still giddy! I think I'll be giddy about him forever! VH1: Has he heard the album? AM: Yeah, I ran home and played it for him and he was blown away. It's only sinking in now that there are songs about him on this album. He's sweet. He's so supportive. I'll come home sometimes and hear him listening to [So-Called Chaos] in his office, and it just kills me! It really does! VH1: He's in the video for "Everything," too, right? AM: That's actually not him. His best friend pinch-hit for him! Ryan was going to be in it, but he was shooting a movie and he literally came home the day after the video was shot. So his best friend was playing the "boyfriend" in the video. VH1: That's a close second. AM: Yeah. It was very weird, though. "If you are going to kiss anyone, I'd send my best friend in." It's very big of him.

BaBa LiVe

New member
תראו איפה אלאניס מופיעה היום

לא הייתם נותנים הכל בשביל להיות עכשיו באיטליה?

פאק כן. הכל. ואח שלי עכשיו שם...

לא מאמינה... למה לא לקחו אותי?! אני מתחילה לחשוש לסיכויים שלי לראות את אלאניס.

BaBa LiVe

New member
הנה הסט ליסט

אתם מוזמנים לחפש ב-
שירים מסו קולד קאוס Eight easy steps All I really want The couch1 Baba Are you still mad? Flinch Head over feet The couch2 You oughta know Hands clean Front row The couch3 Hand in my pocket 21 things I want in a lover Uninvited ----------------- Everything You learn ----------------- Ironic Thank u אבל לפחות היא שרה את פלינץ :)

OrdinaryDay

New member
אתם אף פעם לא מרוצים../images/Emo11.gif

סיבוב הופעות שעבר, שהיא הזניחה את שני האלבומים הראשונים שלה, גם כן התלוננתם. ועכשיו, שהנה סוף סוף היא חוזרת אליהם, אתם מתלוננים?
בכל מקרה...אני חושבת שמה שקורה כאן הוא שהאלבום SCC לא כ"כ מצליח (תקנו אותי אם אני טועה.) ובכדי לקדם אותו, היא מעדיפה להזכיר למעריצים את השירים היותר מוצלחים שלה, בתקווה שהם ילכו לקנות את האלבום במחשבה שהרי זו אלאניס, ואם האלבומים הקודמים היו כאלה, גם זה יהיה...(לא באה לתקוף אותה, חס וחלילה..just saying
) לי אישית לא ממש איכפת מה היא שרה בהופעות, הרי היא לא כאן, מופיעה בשבילנו...היא שם מופיעה בשביל אחרים (סניף סניף
) שתגיע לכאן ואז יהיה לנו מה לדבר

למעלה