תגידו..

love d animals

New member
תגידו..

קראתי בעמוד הקודם שאסור להכנס לבריכה עם עגיל בפופיק שהוא עדיין לא החלים..אבל כשהלכתי לסטודוי ועשיתי את העגיל בבטן שאלתי את מי שעשה לי מתי יהיה מותר לי להכנס לבריכה והוא אמר "כבר מחר".. וזה מקום מאוד מוכר והרבה אנשים הולכים לשם ומישהי שאני מכירה עשתה אצלו קעקוע ועגיל בלשון....אז אני לא יודעת-מותר להכנס לבריכה ישר או לא? ועוד שאלה שקשורה..יש לנו מהבית ספר עוד שבועיים בערך יום כייף בשפיים (שנה אחרונה שלי בתיכון-לא מפסידה)..ובאותו תאריך זה יוצא שהעגיל נמצא אצלי כבר בסביבות ה-3 חודשים ככה..אני עשיתי אותו לפני ה-22 למרץ ושפיים יוצא ב-16 לחודש.. אז רציתי לדעת אם אני יוכל להכנס איתו לבריכה..אם הוא אצלי מספיק זמן

MaddyD

New member
בואי נחשוב יחד,

עגיל, זה חור. בגוף משמע פצע למה נראה לך שכל החרא [חבל] שיש בבריכה יטיב עם זה? כל הכלור והלכלוך, קיצר. תחפשי פירסר אחר..

love d animals

New member
ברור..

אבל איך אני יכולה לדעת אם מותר להכנס לבריכה? ללכת למישהו אחר? שיראה? כי הקטע שהוא פירסר עם תעודות והרבה הולכים לשם (אני לא אגיד את הסטודיו אבל נגיד שיש בגלרייה של הפורום אנשים שעשו קעקועים שלו..או שסתם לקחו תמונות של קעקועים שהוא עשה כי רשום "בוצע ע"י...") ועוד שאלה..אפשר לעשות חור בתנוך עם אקדח,נכון? לא מדברת על האף או על הליקס או לא יודעת איפה..מדברת רק על התנוך..ואם אפשר-עד איפה? כאילו-רק את החור הראשון באוזן אפשר לעשות עם אקדח או שאפשר עוד כמה מעל? כי אני רוצה לעשות עוד 2-3 חורים באוזניים..ואני לא חושבת שזה מגיע לסחוס או לחלק הקשה (איך שתקראו לזה) של האוזן..ואני לא רוצה לעשות עם מחט כי אני מפחדת..כאילו-זה או עם אקדח (אם אפשר) או לא לעשות בכלל..

אפשר לעשות גם לברט עם אקדח

וגם ליפרינג וגם מה שבא לך,אבל השאלה היא האם זה מזיק ורצוי.. |אם לא הבנת,אז לא רצוי וזה מאוד מזיק ומסוכן|

PinkViolet

New member
וואי..!!!

גם אני תמיד חשבתי ששרים את זה "כל היום טיפות המים".. איזה באסה

Boom Girl1

New member
מפיתאוםםםםםםםםםםםם

אומרים כל היות טיפות המים...טיף טיף טף טיף טיף טף ......וההמשך..... מה זה פור דה פאקינד שט כל המון טיפות המים
|?\ אימאלעעע חיינו בשקר
אאאאאא אוקי ואני גם באוןתה שאלה....עשיתי ביום הראשון של חופש פסח פירסינג בטבור...מותר ללכת לים ולבריכה

בואי נתחיל בזה

שהפירסר שלך לא מבין כלום מהחיים שלו.. בתקופת ההחלמה של פירסינג אסור לו לבוא במגע עם כל גורם זיהומי. בריכה וים הם מקומות לא סטריליים בעליל, ולכן כל תקופת ההחלמה אסור להכנס אליהם.. תקופת ההחלמה של פירסינג בפופיק היא 3-9 חודשים. גשי לפירסר [אבל לא זה שעשית אצלו] ותשאלי אותו אם הפירס שלךכבר החלים - אם לא - תאלצי לוותר על שפיים עד תום תקופת ההחלמה. וד"א, רק שתדעי, זה שסטודיו הוא מוכר ועשו שם פירסינג וקעקועים, לא אומר שהוא באמת טוב, מקצועי וסטרילי..

love d animals

New member
הסטודיו

סטרילי ונקי וטוב.. אני אלך לסטודיו אחר שיבדקו לי את הפירסינג ואת המקום.. תודה

למעלה