תגידו..

תגידו..

הבעל של חני הוא מטרוסקסואל או קוקסינל או משו כזה...?? הם חוזרים מהנהר, מביאים להם ג'וקים לאכול, הא צורח כמו נקבה וההיא אוכלת את הג'וקים שלה ושלו ועוד אומרת "קראנצ'י כזה...פריך.." ו...בחיים לא שמעתי על דוס שהוא גם גיי...

shlomov2001

New member
וואו

סיפור מעניין. ונעבור לתכנית "סוף הדרך": הזוג חני ויקיר הם שני אנשים שמעולם לא נפגשו לפני התכנית. והוא לא הדתי, היא הדתייה. יקיר מגדיר את עצמו "ילד של אמא", זה יכול להסביר את ההתנהגות שלו.

yoyo782

New member
כמה דבילית אפשר להיות?

תגידי, אנחנו רואים אותה תוכנית? יקיר וחני לא נשואים. גם נדב ולובו לא נשואים. גם לא עומדים להתחתן. גם לא בני זוג לחיים. זה מתוכנית אחרת. בסוף הדרך אלה אנשים שמעולם לא נפגשו. וגם... יקיר לא דוס גם לובו לא דוס אז מי זה הדוס ההומו לדעתך? נדב? אין שום סיבה בעולם לחשוד בו בכך, מה גם שהוא נשוי ואב לילדה גם לובו נשוי אגב, ומאוד לא משדר הומואיות גם יקיר אגב, למרות צרחותיו והתפנקותו - מעיד על עצמו שהוא לא הומו וחוץ מזה - גם אם כולם הומואים (כולל חיים) - אז מה? משהו מאוד לא בסדר אצלך....

shv2004g

New member
אוי ואבוי!

כנראה היא חשבה שזאת תכונית של זוגות נשואים אז ממש לא! חיים ונעמה ממש לא מתאימים ואם הם כן, התוכנית הזאת הייתה גורמת להם להתגרש! יקיר הזה הוא אכן פחדן אבל הוא לא בעלה של חני האמיצה! היה מגיע רק לה לעבור שלב כי היא הייתה אמיצה אבל מה לעשות שאתה עם עוד אדם אחד שיכול להרוס לך!

חחחחחחחחחחחחח

*טעות שילי* טחחח תקשיבו ראיתי רק חצי תכנית וראיתי כאילו נדב עושה מסאג' ללובו או להיפך...והם נראים כמו זוג.. וגם נעמה אמרה לחיים "אתה לא אוהב אותי יותר" אז איך הם לא מכירים????????? ויקיר וחני...לא שמעתי על משו רומנטי ביניהם... כשאמרתי דוס התכוונתי ללובו... חחח עזבו עזבו עברו שרשור אני קצת מוגבלת היום...

marceloros

Member
מנהל
מה זה השטויות האלה

חברה להתעורר!!! כל גבר רגיש עם תנועות עדינות הוא הומו? כל לובו נחמד שעושה מסג' לבן זוג הומו? כשאני עושה מסג' בצוואר למישהו או מישהי בעבודה אני הומו או בוגד באשתי? סה"כ אחלה ציוותים, חוזר בתשובה עם חוזר בשאלה, רסרית קשוחה ודתייה עם חנון חמוד מתוק חילוני, צעיר דתי עם צעירה חילונית ושניהם חתיכיים (תן לה כבר חיבוק יא חיים!!!)

למעלה