תגידו!

brotos

New member
תגידו!

להקת yes מופיעים עכשיו בכל העולם, ויש לי שתי שאלות בקשר אליהם: 1) יש להם שירים חדשים? 2) מבחינת חברי הלהקה, משהו השתנה מאז שנות ה70'? מי שיענה, שתבוא עליו הברכה.

אנחנו מגידים

1) כן, יש להם אלבומים חדשים כל הזמן, בלי הפסקה כמעט 2) מה השתנה? לא הרבה. אנדרסון עדיין שר טוב (למרות שהוא מתעניין יותר ויותר בפוליטיקה, למעשה מאז שנות השמונים), סטיב האו איבד המון שיער אבל הוא מנגן בסדר איכשהו, סקווייר קצת הזדקן והשמין אבל עדיין מקפץ, אלן ווייט נותר סולידי כתמיד למרות שהוא מתלבש כמו ערס, ריק ווייקמן נותר ליצן כפי שהיה. שום שינוי אמיתי.

Rudess

New member
אפרופו YES

באוגוסט וספטמבר הקרוב בארה"ב הם עושים סיבוב משותף עם DREAM THEATER. אני מקווה להיות נוכח באחת ההופעות.

brotos

New member
נראה לי מוזר

נראה לי מוזר שתי הלהקות האלה ביחד. חוץ מזה שהקשר המוזיקלי ביניהן די רופף, נראה לי גם שקהל המעריצים של שתיהן לא ממש מקביל.

RamiSun

New member
לדעתי דווקא יש קשר ברור,

ואחת הסיבות שאני כל כך אוהב את דרים, זה שהיא מזכירה לי את יס. בסימפוניות בתיזמור בסולואים המטורפים של רודס.... רק השיכבה של כריס סקוויר מאוד חסרה לי אצלהם. ותמיד חברי הלהקה הצהירו שהם מושפעים מיס, אגב הקלדינים הכי נערצים על רודס הם פטריק מורז' ואחריו וויקמאן.

meandmeandme

New member
נראה לי יותר מוזר

שהלהקה שמחממת בהופעה של מדונה בארץ היא blackfield... אבל זה לא ממש קשור.

RamiSun

New member
וואלה זה צריך להיות גדול....

אם עד אז אזכה ב-9,000,000 בלוטו טוטו שמוטו, גם אני אבוא. אם לא...אעשה ביטוח ב9,000,000 .

למעלה