תגידו..

• פותח הנושא cutey
  • פורסם בתאריך

the iron fairy1

New member
אבל היה לי משהו עם יאיר?

לא.. בגלל שאין שיער.. הוא נראה טוב.. טוב מאוד אפילו.. אבל תראי למשל.. נמרוד.. יש לו ליפה והיה משהו למרות שהוא לא נראה משו..חחח

sHotZy M

New member
לפיה... ../images/Emo13.gif (1)

מותק... אנחנו באותו ראש בקשר לגברים... פנאן! מה שנותר לנו לעשות זה רק למצוא אותם והכל יסתדר

the iron fairy1

New member
רררר...

פה יש הרבה כאלה.. משמע.. יש על מה להסתכל.. השאלה האמיתית היא איך משיגים אותם !!! בוקר טוב :)

אחותי את מפסידה!

ג'ינג'ים הם משו ז'ונס!!! זה פשוט יפה!!! הבעיה היחידה של ג'ינג'ים זה שהם אשכנטוזים
אבל אני לא גזענית..אני מוכנה להתפשר חח(=

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifזה באמת עצוב!!!

ועוד יותר עצוב...שבבצפר שלנו כמעט ואין בנים עם שער יפה ועם ליפות))):

בובה את באשליות! יש לנו כמה בסט(=

יש את ברק השמיניסט שיהיה בריא יש לו פשוט אפרו...מהשכבה שלי יש את אלאן עם תלתלים ממש יפים...ויש עוד כל מיני..גם שאין להם תלתלי אבל יש שיער יפה(=

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifיאפ...

תחפשי שביעיסטים עם שער..תמצאי רק 2..אחד זה זיו השני נדב..

נו ברית...תעשי כאילו

עוד כמה חודשים אנחנו שביעיסטיות.. שתלך לחפש אותם שנה הבאה..

פ ו ס ט י

New member
חחחח איי איי הטמטום =]

אבל נדב יהיה שישיסט חחחחחחחחחהההההה אידיוט!

וואי נכון..חחח שכחתי מזה...

אבל הנהלה לא מאשרת לו לעבור כיתה או משו כזה..לא?! גם ככה הוא קטן..הוא ישתלב יפה עם השישיסטים..חחח נכון הוא יהיה חבר של תום?! רק חבל שתום לא התקבל לבצפר..

פ ו ס ט י

New member
אני כל הזמן אומרת לו שהוא יהיה עם ה

הערסים שיתקבלו לליאו בק ואז הוא יהיה ערס.. והוא לא יהיה נחמד יותר...

sHotZy M

New member
אשכרה.....

גלעד זה אחד האנשים היותר חמודים שראיתי ויש לו את הקול הכי מאאאאגניב...בכלל, שמתי לב שלכל השוטים יש קולות מיוחדים שאין לי מושג איך להתחיל להסביר אותם אם בכלל... גם אתם שמתם לב לזה? האם אני לא היחידה? כל זאת ועוד בפרק הבא של... סתם! סתם! התחלתי טיפה להיסחף... סורי
כשהייתי בהופעה הבנאדם זז כמו השפן של דורסל ( או שזה אנרג'ייזר או משהו מופלץ אחר...) הוא לא נח לרגע כל הזמן הוא קפץ ורקד ועשה שמח... איזה סבבה זה היה יכול להיות אם הוא היה ידיד שלי וכל פעם שהייתי בבאסה הוא היה עושה לי שמח (והיה מביא את אברהם ובזמן שהוא היה יושב בסלון אני ואברהם היינו נכנסים לחדר ועושים "מוזיקה" מדהימה ונפלאה-מופלאה והנה, שוב אני נסחפת...איזה נהדר לי...) אז לפני ששאריות השפיות היחידות שנותרו לי גם יתנדפו ברוח אני רוצה לומר עוד דבר אחד... אברהם תעשה לי ילד וילדה ועוד ילד ועוד 1000 ילדים אה ושגלעד חמוד ומקסים...

למעלה