תגידו..

• פותח הנושא cutey
  • פורסם בתאריך

cutey

New member
תגידו..

מי שר את "לובש חם" ? יש לו קול ממש חמוד ומצחיק..

חחח ...

הגינגי שהסתפר ... פעם היה לו שיער ארוך כרגע הוא מסתובב בפומבי עם שיער קצוץ וזה בכלל לא מוצא חן בעיני!! =(

cutey

New member
יששששששששששש

אני הולכת עוד כמה דקות להופעה של מוש בן ארי,אהוד בנאי והג'ירפות בשדרות!!!!

cutey

New member
בסוף הג'ירפות לא הופיעו..

אמרו שאבא של הסולן(גלעד כהנא אמרת..) נפטר
אבל במקומם באו להקה מב"ש ממש חמודה-סגנון רוק, קוראים להם בולדי (baldy).

יו איך מתאים להם לא להופיעעעע

את יודעת בפאקינג כמה הופעות הייתי שהם הבריזו.!?! סטלנים משועממים שלי... זה התחביב שלהם- להבריז מהופעות...=/ לא נחמד אבל שיהיה... לפחות נהנת...=)

וואי

נכון שפשוט אין דבר עצוב יותר מבנים שיש להם שיער יפה (או ליפה שזה עוד יותר יפה) והם מסתפרים??

אוח אוח יקירתי הוירטואלית...

אני מרגישה את כאבך...! את אומנם פירטת מקרה (ולא כל כך קשור לטופיק) o_O אבל הגעת בדיוק לאדם המושלם לדבר איתו על זה....א-נ-י-! =) אחותי...יש לי אידיאולוגיה ש-ל-מ-ה-!!! שבניתי והרכבתי על זה שאנשים לא צריכים להסתפר זה לא טבעי להסתפר...!!! "ייאאא אני קולית...אני רוצה תספורת כמו של קלי מבברלי.." נו מה הפוץ!? o_O anyway בהזדמנות דברי איתי על האידיאולוגיה אני אסביר לך .. (גם חלק מהאידיאולוגיה זה לא לחפוף...)

sHotZy M

New member
קיווי הכרובית...

את צודקת במאה אחוז!!!! בנים עם ליפה-תלתלים ממש עושים את זה לאחותך לפורום אבל ממש!!! הייתי דלוקה על מישהו שהיה לו ליפה והוא עשה גלח, למרות שהוא נשאר יפיוף והכל היה פנאן מפונאן אבל ממש התאכזבתי כי אין כמו בנים עם שיער ארוך-ליפה-תלתלים-ראסטות ומה שביניהם בכדי להאיר את ליבי ונפשי.... אם גלעד היה נשאר עם השיער הארוך והמג'ונג'ו שלו יכול להיות שהיה לנו מצב....
אבל גם עכשיו הוא חמוד.... בעצם, ג'ינג'ים הם לא הטיפוסים שלי... עזבי לא משנה
קיווי, בואי נצא לחפש גברים עם ליפה! נ.ב. משאל לגברברי הפורום:|סהדגש|
שiצי רוצה לדעת אם למישהו מכם, גברברי הפורום יש ליפה?

the iron fairy1

New member
אני רואה שאנחנו הולכות להסתדר..

מצויןןןןןןןןןןןןןןןן!!! ליפות/*ראסטות*/תלתלים/שיער ארוך.. זה הדבר!!!! שאני פוגשת בנים.. הדבר הראשון שאני מסתכלת..זה השיער! אם אין שער.. אין מצב..זה המוטו שלי :) חחח... ולרן באמת יש ראסטות..ויפות יפות.. רן מותק.. שומע? בא לך ככה על איזה משהו?..חחח ככה חוסה מגן ברוריה גנבה אותך ! :) חחחחחח.... ואני יכול להיות גם עושה ראסטות.. בבראשית! או שידיד שלי יעשה לי :)

למעלה