תגידו

SadClown

New member
תגידו

אתם מאמינים בחיזרים?

yossi iv

New member
ראית את התכנית ..

על חייזרים ממקום את המשחק של מכבי?????? נו נו נו..

shelly egan

New member
איך להגיד את זה בלשון המעטה? ../images/Emo118.gif

אני לא אוהבת חייזרים.

חלמית

New member
אבל..

את לא מכירה אותם.. (?) איכפת לך להסביר? אני אישית עוד לא גיבשתי דעה בנושא..

shelly egan

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

התכוונתי שאני לא אוהבת חייזרים כמו שאני לא אוהבת ג'וקים... אני פשוט מפחדת מהם
או יותר נכון - 'פחדתי'... לפני כמה שנים... כשהם היו 'באופנה' וכשהיה הרבה רעש עליהם... פחדתי מהצורה שלהם, מהסיפורים עליהם, ומכל מה שקשור בהם. אפילו מהמנגינה המפחידה הזו (-שאגב - השמיעו באחד ממפגשי מיכא"ל כשקיבלנו את חוברת העב"ם במתמטיקה). וזהו...
היום אני כבר פחות מפחדת, אבל עדיין יש לי צמרמורת כשאני שומעת את המילה 'חייזרים'.

fireblue1

New member
אמממ...

ראיתי תמשחק של מכבי{לא אהבתי את המשחק בכלל} אבל בלי קשר אני חושב שכן יש חיים במקומות אחרים{והם קוראים לנו חייזרים?חחמחשבה מוזרה...}

Moralida

New member
............................

אני מקווה מאוד שכן. תמיד אחיותיי ובמאי הסרטים השונים ניסו להפחיד אותי, ופשוט להגיד לי שחייזרים זה דבר רע. לא בהכרח, לפי מה שאני חושב. אני מעדיף שיהיו "חייזרים" מאשר שלא יהיו בכלל. תחשבו על זה.. אם יש בעיה ביקום, הייתם רוצים שננסה לבד לפתור אותה ? -רועי.

SadClown

New member
בכל אופן,

כשהייתי קטנה ההורים אמרו שאין, {וההורים יודעים הכל לא?} ככה שחשבתי שהם צודקים אבל עדיין פחדתי מזה... עכשיו אני מאמינה שכן. אם יש חיים על הכוכב שלנו למה שלא יהיו חיים גם על כוכב אחר? פתאום חשבתי, מעניין אם אלוהים שלנו הוא גם אלוהים שלהם, או שיש להם אולי אלוהים אחר:) דרך אגב, ראיתם פעם את הסרט "החיזירם באים"? שאמור להיות סרט אמיתי, כאילו צולם במצלמת בית בזמן שחטפו אותם החיזרים..... מי שראה, חושב שזה באמת אמיתי?

Moralida

New member
תראי,

אני לא יודע אם הצילומים אמיתיים, אבל יש מישהו שכבר חשב (אולי קצת יותר מדי זמן?) על הרעיון שחייזרים יפגשו איתנו, וקוראים לו פרמי (פרדוקס פרמי).

Moralida

New member
שכחתי להוסיף את השם הפרטי שלו

קוראים לו אנריקו פרמי.

למעלה