תגידו.....

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
תגידו.....

יש משהו שאני חייב לעשות..... אני לא מאמין בזה... אבל אני חייב לעשות את זה בכל זאת ולהראות לאחרים שקל לי לעשות את זה למרות שאני לא מאמין.. אני גם צריך לדאוג שהאחרים האלה שלא מאמינים בזה יעשו את הדבר בדיוק. אני חייב לעשות את זה 100 אחוז, בלי חיפופים. אני עושה את זה כבר די הרבה זמן ולמרות שאני מבין שהדעה שלי לא משנה וצריך לעשות את זה בכל זאת מתחיל להיות קשה.... עיגלתי פינות פעם אחת... יכול להיות שמישהו, אפילו מישהו ממכם ישלם את המחיר על זה.... מה עושים?

adidas^

New member
אולי...

אולי רק בגלל העובדה שאתה חושש שמישהו שאתה מכיר עלול לשלם את המחיר על אותו עיגול פינות, כדאי לחרוק שיניים, לספור אחורה, להתעודד מהדברים הקטנים שדווקא כן קל לך ואתה אוהב לעשות, ולחכות לסוף. ואם אתה צריך להראות כאילו קל לך, למרות שלא קל לך, פשוט תציג את זה, כמו איזה שחקן, תחשוב על זה כעל משחק, תסתכל עליהם בתור הקהל של ההצגה החשובה שלך. ומה עוד? לקוות שהאנשים הנכונים יחליטו את ההחלטות הנכונות (אולי זה אפילו יקרה בקרוב), ולספר לאחרים, שלא חייבים באותו עול, את מה שאתה באמת מרגיש.

dana2909

New member
אתה יכול להיות קצת יותר מעורפל??

הממ.. קשה קשה.. בגדול אני לא מאמינה בלעגל פינות, ואם יש משהו שאתה מאמין שאתה צריך לעשות וזה משהו שאתה רוצה לעשות אותו, תעשה אותו. זה הכי טוב שאני יכולה בלי אף פרט ממעט המידע שנידבת..

מיטללל

New member
בגלל שאני הבנתי למה אתה מתכוון.....

לא יודעת מה להגיד לך... לעגל פינות זה מסוכן. מעבר לכך, זה גם לא עוזר לך כלום. זה פוגע גם בעקרונות שלך וגם במטרה..... לא יודעת. אני רק לא מבינה למה אתה לא יכול לדבר עם האנשים האחרים, על מה שעובר לך בראש. אתה בעצמך אומר שגם להם יש אותן תהיות(אחד הפאקים בלהיות אנושיים) לשמור הכל בפנים חונק את כולכם. אז כן.. לדבר על זה.. הרגשות... המחשבות שלכם... יקל עליך. קצת. לא יודעת. אל תעשה הצגות עם מה שאתה מרגיש. אתה לא שחקן. זו לא הצגה. אם אתה לא מסוגל לעשות את זה, תעמוד מאחורי מה שאתה מאמין בו, ואל תעשה את זה (עם כל ההשלכות שזה יגרור) כל עוד אתה שם... שוב, עם כל המשמעויות שנגררות לכך, תעשה מה שאתה צריך לעשות. הרי... תוכל לחיות עם עצמך עם עיגול הפינות לא יסתדר כראוי? מעבר לכך... אנחנו צריכים לדבר. על זה. על מה שדיברנו אתמול. על היום המגוחך שהיה לי... שלחתי לך מסר... נסה לענות מהר. לא נראה לי שאני אהיה ערה עוד 20 דקות
(אגב, אם נדמה לך שהתגובה שלי לא במקום, תגיד לשלי למחוק)

אושר מ

New member
גם אני הבנתי,

ואני מבינה גם למה אתה לא יכול לדבר על זה עם מי שמסביבך... אל תשכח להתקשר, אני מחכה.

למעלה