תגידו

lollipopy

New member
תגידו

מי כותב פה על הפרק היומי ... או שכל אחד יכול לכתוב?

darklighter

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifהפרק היומי../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif|

כל אחד.. בדרך כלל רעות אבל היא בחופשה... אז היום אני... אוקיי נתחיל בשואיס- שרידן המשיכה לצעוק בגלל הטראומה מהעבר שחזרה על עצמה.... לואיס היה חמוד.... האנק אמר ללואיס "אני רוצה לפרוק מהלב משהו שני מסתיר הרבה זמן" ואמר שבגגל שהוא אוהב את שרידן הוא נכנע לה ונתן לה ללכת לרציף... איך לעזאזל לואיס קנה את זה???? תריתן- האיתן הזה דפוק מנשק את תרזה אור לה שהוא אוהב אותה ויודע שזאת היא חולם עליה תוך כדי ועוד אחר כך אומר לה שהוא חשב על גוון.... גם דפוק וגם אכזרי... לפחות הוא חתיך... טאבי-טימי-טינס- חחחח איזה מצחיק שטאביתה אכלה עשב זה הזכיר לי את השכנה שלי שאוכלת עשב וגם אוספת דברים מהזבל חחח אולי היא גם מכשפה.... רק חבל שהיא לא יפה כמו טאביתה... שתישרף הקיי המסריחה הזאת מה היא מרעילה את טאביתה???? קיי1 הייתה מרעילה את צ'ריטי!!!! ג'וליאן וסוזן- חחחח איזה משעשע המשחק עם הטכנאי כבלים.... חחחח.... אייבי עם כל הכבוד ויש כבוד ועם כל החוכמה שלה- לא עלתה על זה שג'ולי יבין שפילאר היא הכי קרובה אליה והיא תחביא את זה אצלה???? ולמה לעזאזל היא לא שורפת את זה יש לה את התליון כמזכרת???? הסידרה התחרפנה עוד יותר...

darklighter

New member
לא יודעת... היא מאוד מבוגרת

והזקנה מטמטמת אנשים... מסכנה...

dark warrior

New member
בד"כ כותבי התקציר היומי הם....

האחים דארק ורעות שלא כאן...

למעלה