תגידו

תראה, אם אתה כל כך משוכנע

לא אתווכח איתך, אני יכולה רק לדבר בשם עצמי. אין דבר כזה שני אנשים באותה רמה. אין. נקודה. נניח שאתה מביא לי שני אנשים זהים באופיים ואחד מכוטער והשני יפה - מבטיחה לך שאלך לפי מי שיהיה נחמד יותר, שייראה לי תרבותי יותר או שפשוט יהיה לו חיוך יפה יותר. זהו. גמרתי להתווכח.

חופ שיה

New member
רק רציתי לומר

שאני מאוד מסכימה איתך לגבי המשפט האחרון ואני אישית לא טענתי אחרת. טענתי שעושה רושם שלאבי קשה להיות "מושפל" ע"י אשה יפה (בעיניו) זו הרגשה סובייקטיבית ואני לא מבינה למה הוא עושה לה "עוול" ע"י כך, ההיפך, דווקא איתה הוא יכול להיות עבד משוחרר ללא עכבות, מה נפלא יותר מזה לשני הצדדים,אולי עם הנסיון הוא יצליח להיות משוחרר עם כל סוגי הנשים וזה לא יהווה גורם משפיע בהתנהלות הבדמס שלו ואולי לא. הרי גם את עם בן זוגך בגלל שיש לו אופי והתנהלות בדסמ דומיננטית (לא יודעת לגבי החיים הרגילים), זה על אותו עיקרון, מכוערת זה בעיני המתבונן.

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo24.gif

חותם על כל מילה. באופן כללי לשאלה של נריסה, אצלי הכל קשור, אישיות מראה התאמה, הכל צריך להתאים, היא לא צריכה להיות הכי יפה בעולם או הכי הכי...פשוט צריכה להתאים לי. אין פה הגדות מוחלטות. אבל למען הספר ספק, האישה מושלמת (גם יפה גם אופה וגם מוצצת) בכל מקרה, קשה לי לומר שבעבור יחסים בדסאמים הייתי מבקש אחרת, מה שכן, יצא לי בעבר להכיר נשים שבשניה ראשונה הייתה לא הייתה משיכה כלל, אך שמכירים את האישיות הייתה גם הייתה. בלה בלה בלה, אני מלעג בלי סוף, בקיצור הכל אותו דבר

Z o d i a c

New member
לגבי השימוש במילים

"מערכת יחסים" אני מודה שקצת קשה לי להגדיר את יחסים עם רקס או הפודל כמערכת יחסים כי זה אוטומטית נשמע לי כמו משהו זוגי. אבל כן, אני חושב שבמצב אחר לא הייתי רואה את עצמי נכנס עם מישהו מהם למיטה, למה? כי שזה מגיע לסקס הנובע מזוגיות הדרישות שלי, ההתפשרות שלי הם אחרים לחלוטין. אני יודע בדיוק מה אני רוצה ולא מתפשר. בסטוץ (כך הקשר איתם החל) זה כבר משהו אחר, אני הרבה יותר מתפשר. היום אני יכול לומר בוודאות שאני חולה על שניהם, נמשך אליהם, מתגרה מהם. מה גרם לי להתרכך? הנכונות שלהם להתמסר, להשקיע, לפנק, ללמוד, להקריב. כל כך הרבה דברים שאני לא רגיל אליהם ובטח ובטח שלא מקבל כמובן מאליו.

למעלה