תגידו

nerissa

New member
תגידו

הותיקים והמנוסים שבחבורה.. אלה שיש מאחוריהם מספר מערכות יחסים. הן דומיננטים והן כנועים. יצא לכם לפתח מערכת יחסים בדסמית עם מישהו/י שבאופן רגיל/ונילי לא הייתם יוצרים איתם קשר רומנטי/אינטימי? נתקלתם במחשבה/תחושה שאומרת:"וואלה. אם הייתי נתקל/ת באדוני/גברתי/שפחתי/הפודל שלי בסיטואציה אחרת - לא הייתי בכלל חושב/ת עליו/ה כמאהב/ת בפוטנציה. בכלל לא הטיפוס שלי." אם כן - מה הופך אותנו סובלניים, מרוככים או מעמיקי ראות מעבר לחיצוניות (בדרך כלל) או לתכונות מסויימות שבדרך כלל מרתיעים אותנו - דווקא בבדסמ?

טוב התשובה לזה מאד פשוטה

בניגוד ליחסים וניליים, יש משהו שהרבה יותר חשוב לנו מאשר איך שהאיש ממול נראה. הוא יכול להיות חתיך אלוהי אבל אם ה"ראש" שלו לא מתאים, מה זה יועיל לנו? מה שווה מאסטר שנראה כמו סגנו של אלוהים אבל הראש נבוב? או לא יצירתי, או לא מתחשב ולא יודע להקשיב לצרכים שלי - מה שווה לי כל היופי שלו??

Master Eagle

New member
הנסיון שלי מלמד שהמראה החיצוני

הוא לא שיקול מרכזי בבחירת השפחה. מה שקובע בשבילי הוא שהשפחה תהיה בעלת אישיות חזקה (כן...אין טעם במישהי שהיא חסרת חוט שדרה ומתרפסת בפני כל אחד), שתהיי בעלת בטחון עצמי מספיק גבוה שתוכל להיות מודעת למה שהיא עושה, שתהיי אינטיליגנטית כדי שנוכל לדבר גם על דברים אחרים פרט לשוטים ועקרבים, שתהיה מישהי עם יכולת אבחנה מספיק חזקה לדעת את הגבולות שלה...בקיצור, המרכיבים השונים באישיות שלה חשובים לאין ערוך ממראה חיצוני. והיו לי כבר מכל הגדלים, הגוונים והגילים. למען האמת, השפחות האמיתיות הטובות ביותר שהיו לי היו בתפקידי ניהול/מחקר/רפואה/משפט וכו' בכירים עד בכירים ביותר...

אבי87

New member
אמנם...

אין לי נסיון רב שנים.אבל הרגשה יש לי ומשום מה ככל שהמלכה יותר מכוערת או שמנה מה שביחסים ונילים לא הכי מתאים לי.בבסדמ זה נותן לי יותר תשוקה.כיון שהרגשה של ההשפלה היא יותר גדולה.כיון שבמקרה זה אני מרגיש נחות כלפי "האישה" שבה.ולא כלפי "האישה היפה שבה".זהוי הרגשה של השפלה רק בגלל שהיא אישה זה בסדמ אמיתי.אבל ברור שצריך שיהיה לה צורת אישה..והכי חשוב כמה שיותר נשית...

nerissa

New member
אךךךך.. כמה חיכיתי לתשובה הזו ../images/Emo13.gif

עכשיו אני מחכה בקוצר רוח שמישהו יגיב לזה
תודה אבי. הצגת בדיוק את הדבר שאליו רציתי להוביל

אסתי69

New member
אני לא אענה כמו שנריסתי מצפה

אבל זה מה שאתה מתאר זה רחוק מלהיות ה-בדסמ שאני מכירה סורי אני לא מרגישה מושפלת אם ה-דומאסטר מכוער יותר שמן יותר או משו אחר יותר אני מרגישה את ההשפלה אם הוא רוצה ככה אם הוא יודע לחבר לשם וממה שקורה במהלך הסשן עצמו התאור שלך מוכיח על השפלה שלא נגמרת (וואי לי עניתי, סליחה נריסה אבל את יודעת, אני לא ממש באיפוס)

נריסה, אני לא יודעת למה התכוונת או

מה רצית להשיג, אבל ההודעה הזו מקוממת אותי מאד. (ההודעה של אבי אני מתכוונת). תראו, אני לא מאמינה ביופי. רגע, שניה לפני שמישהו מתנפל <קחו את נריסה ממני רגע>, אני חושבת שכל אדם צריך להשתדל להיראות במיטבו. חושבת שאדם מכוער ככל שיהיה, אם יהיה מטופח, היופי שלו לא משנה - כמו שאייב אמר - החיוך מבפנוכו עושה את זה. ככה זה אצלי גם ביחסים וניליים וגם בבדסמ. מה שמקומם אותי כאן היא ההתייחסות למלכה שמנה במיוחד או מכוערת במיוחד כמשהו יותר משפיל רק מעצם היותה שמנה או פחות יפה. זה מעצבן אותי. כי עבד השופט את המלכה שלו עפ"י צורתה החיצונית (גם אם זה לא משהו מודע לגמרי) בעצם "משתמש" בה. לא נראה לי שאני מצליחה להבהיר את עצמי. בכל מקרה, שפיטה של אדם (לטוב או לרע) עפ"י מראהו החיצוני, תמיד מרגיז אותי ומוציא אותי מדעתי. והערה קטנה - זה לא אומר שאני לא אגיד "בוינה זוד אתה חתיך היום" או לא אקרא לנריסה "יפה שלי". אני גם יכולה לצחוק עם חברה להצביע על מישהו ברחוב ולהגיד שהייתי מוכנה ל.. אבל זה אף פעם לא היה שיקול רציני שלי. די. זה מעצבן אותי. תחזירו לי את נריסה, מהר

אסתי69

New member
לקחתי את נריסה

לשניה כי אח"כ כשקראתי אותך לדעתי היא תחשוב בדיוק כמוך ולזה היא התכוונה לדעתי וחוצמזה טוב לא חשוב :)

nerissa

New member
בדיוק, מותק ../images/Emo13.gif

והתכוונתי לכך שיש המאמינים שבחירת בן זוג הנוגד את המשיכה הטבעית שיש להם לצד השני - "תעזור" להם להתחבר לצד שבחרו בבדסמ. כמו שאבי אמר. האם באמת הוא לא יצליח להתחבר להשפלה כשהיא תבוא מ..לא יודעת. בריטני ספירס? <קראתי שהיא לקחה לה עבד מין ללילה.. נו - הכל אפשרי..> מה החשש? שהוא פיתאום ירצה להיות ונילי כי איפשר להיות בזוי בעיני כוסית? האם דום לא יוכל לממש עצמו, להשפיל, להכאיב אלא רק כשיבחר שפחה שבדרך כלל תדחה אותו? <זקנה מידי, רזה מידי, שמנה מידי, מחוצ'קנת, האבלה - אניט'ינג גווס> מאיפה בעצם אנשים שואבים את המילוי למהות שלהם? האם באמת לתכונות אלה או אחרות אין משקל ביכולת שלנו להתחבר לצד הבדסמי שלנו? האם באמת זו כריזמה/עוצמה טבעית/משו מולד ושות'?

שוב לא נותר לי אלא

להזכיר מה שאייב אמר - זה ככל הנראה עניין של בגרות. אולי זה כי אנשים לא בוגרים עדיין מחפשים חיצוניות. זה כמו שהולכים לקנות מתנה וקונים משהו רק כי היתה לו אריזה מדהימה. אני לא אומרת. בהחלט יכול להיות שבתוך האריזה המדהימה יש גם מתנה נפלאה - אבל האריזה אינה ערובה לשום דבר. תסלחו לי, אבל גם חרא אפשר לארוז יפה ולמכור לכל אחד. וכל זה עובד גם להפך (אריזה מגעילה וכו') נריסה, אלף נשיקות. רגע אסתי, אל תלכי, עוד אלף אלייך.

חופ שיה

New member
נפלאות דרכי המוח

לאבי עושה את זה כשהמלכה שלו מכוערת ונראת רע, זה לא אומר בהכרח שהוא "משתמש" בה, זה פשוט הסגנון שעושה לו את זה ביחסי בדסמ, זה כמו שמישהי נדלקת רק על אנשים גדולים, לא עושה לה את זה כשהמאסטר שלה נמוך ושדוף ואפשר להביא עוד אין ספור דוגמאות שגורמות "עוול" לאוכלוסיה מסויימת (שמנים,קרחים, שעירים,טיפשים וכו'), אני יכולה להבין מאיפה זה בא..........כל עוד היחסים בניהם מתקיימים באידיליה לא רואה כל רע בזה ולא חושבת שזה מעיד על חוסר בגרות בהכרח, זה יכול להיות פשוט עניין של העדפה. אני לא אומרת שלא יכול להיות שזה בא ממקום לא טוב אבל יש אפשרות שזה פשוט איך שהמוח שלו עובד.

אבי87

New member
פ-ו-מ-ו-ל-י-ת..

כוס מים?להירגע(אחרי שנירסה חזרה אליך אני בטוח שזה קורה).ולעינינו...אין ספק שמראה חיצוני זה לא הכל אבל זה המון.קחי שני אנשים באותה רמה שיכלית ואותה אופי.אחד חתיך ואחד לא ממש נראה טוב.אני מוכן להבטיח לך שהחתיך יככב בליגה אחרת מזו של המכוער.ברור שטיפש יפה זה כלום אבל לאדם הממוצע זה פלוס ענק.זה הטבע אין מה לעשות.אך כיון שהמעלה היחידה שכל טיפש רואה אותה היא יופי.והיא גם המעלה היחידה שנראת על הדקה הראשונה.לכן מנסים למעט בארכה.אני יסביר יותר.אדם טיפש אינו מודע לכך.אדם חסר חוש הומר אינו מודע לכך הוא בטוח שיש לו.אדם מכוער יודע גם יודע למראו.ולכן אין ברירה אלא להגיד לילד המכוער שיופי זה כלום(תאוריה אישית למיתוס השיקרי הזה).הקרירה היחידה שלא צריך לה שום כישרון נוסף כדי להצליח בה חוץ מיופי היא דוגמנות.נכון שאסור לשפוט ע"פ מראה חיצוני.אך המראה החיצוני משחד אותנו.כמעט תמיד אנו נסתכל על משפט של אדם יפה כחכם יותר...אני המשיך בהודעה הבאה...

שובה לך וגם לחופשיה

אני לא מסכימה. אני לא מכוערת ועדיין חושבת שיופי הוא ערך לא חשוב. יש לי יותר מדוגמה אחת אבל הנה אחת - האיש שהכניס אותי לעולם הבדסמ הוא גבר קטן, רזה עד כדי סטיה, הוא איש שאפשר ללמוד עליו אנטומיה בפרק של השלד והעצמות. כל עצם שלו בולטת בצורה כזו שלחבק אותו זה סבל אמיתי כי זה ממש כואב (קחו בחשבון שאז לא הייתי שפחה אלא מלכה שלו, ולא בדיוק חיפשתי כאב). אני כשלעצמי מעולם לא דמיינתי בחלומות הכי סוטים שלי שאהיה עם גבר כזה. אבל כשנפגשנו יכולתי לעשות אחד משני דברים - להציץ לתוך העיניים של האיש ולראות מעבר לגוף שלכאורה היה ממש דוחה, או פשוט להסתפק במבט של "השניה הראשונה" כמו שקראת לזה, ולהגיד "מצטערת, לא מתאים לי" לשמחתי, לא ויתרתי עליו רק בגלל שלא משך אותי במבט ראשון. היופי של הנשמה מחפה על כל פגם גופני, וכמו שאמרתי - יש לי הרבה יותר מדוגמה אחת.

nerissa

New member
פחחחחחחח.. מיפגרת ../images/Emo25.gif

תראי מה זה. וכשאומרים לה שהיא מושלמת - היא לא מקשיבה זותי! תגידי לה, אסתושה. תגידי לה!

אסתי,

תגידי לנריסה שאין דבר כזה מושלם. ומספיק כבר עם זה כי זה עובר את גבול המבוכה. מסמיקה ורצה חזרה למיטה כי כבר קראו לי.

אסתי69

New member
פומלי בטח שיש

אחורי שתקומי מהמיטה או הרצפה או איפשזה לא יהיה לכי הביטי במראה הקרובה ומה שתראי שם זה המתכון לשלמות.... (לא מעיזה בימים טרופים אלה להתווכח בכלל עם נריסתי)

אבי87

New member
השאל...

אותך שאלה..אם היתי בא ומציע לך כבני זוג שני גברים באותה רמה ואופי המתאימים לך.האחד חתיך והשני מכוער.ברור לי שאת תעדיפי את החתיך ע"פ המכוער.וכך כולנו נעשה.וזה נקרא שפיטה על פי מראה חיצוני נקודה!

למעלה