תגידו...

Chocoholic

New member
תגידו...

מה הסיפור הזה על ההופעה של YES בארץ? כבר שני אנשים "בקיאים בתחום" סיפרו לי שאמרגן אחד בשם "יורי", זה שהביא את Uriah Heep ואת Nazareth לכאן, הציע ל YES הצעה מגונה להופיע בארץ הקודש, מיד לאחר ההופעה המתוכננת פה ממש מעבר לפינה, בטורקיה... סתם שמועות או שיש דברים בגו??

RamiSun

New member
גם וגם

גם שמועות וגם יש דברים.... לפי מה שאני יודע יש דיבורים אבל הסיכויים מעטים מבחינת עלות ש- Yesמבקשים..... נותר לנו רק לקוות להתפלל ולעלות באוב....

Rudess

New member
רמי ,תמיד אפשר ליסוע ללונדון

ולשלם 40 פאונד, כמו שהם רצו בפעם הקודמת :)

cwazi

New member
קצת יותר פרקטי

אם יס לא תגיע לארץ, תתארגן קבוצה שתטוס לטורקיה?(ודאי יהיה ניתן להשיג דילים טובים בתור קבוצה) ובנושא אחר לגמרי. מישהו מכיר את הקטע jason becker-air? (סתם חוות דעת מקצועית משלי)

מה העלות שהם מבקשים..?

כלומר, מה זה אומר עבורינו? כי אני בלי לחשוב פעמיים מוציאה עכשיו 400 שקל על שעה של יס. who's with me?

kurush

New member
השאלה היא

האם יס מסוגלים להופיע במשך שעה רצוף בלי לקחת תרופות ולרוקן את הקטטר. מישהו ראה את ה-DVD האחרון שלהם? יותר מהכל זה פשוט מביך ועצוב... הם זקנים מדי.

kurush

New member
משעשע

מעולם לא קראתי את הביקורת הזו. כנראה שהקונספט של תרופות וקטטר זה משהו בינלאומי...

Fatach

New member
וואו...

הבנאדם קוטל אותם כאילו אין מחר ובסוף כותב שההופעה הייתה מצויינת. הזוי+

Yudokolis

New member
הבנאדם הזה הוא אני

אז אולי כדאי שאני אגן עליו קצת. קטלתי את יס מבחינה תדמיתית, ומבחינת אינטגריטי אומנותי. אני חושב שהם פאתטיים. אני חושב שאין להם כיום יושרה אומנותית. אני חושב שהמוסיקה שהם עושים כיום עלובה. אני חושב שהם שונאים אחד את השני. אני חושב שהם ציניקניים שחושבים בעיקר על כסף. אני חושב שהם לא רלוונטיים יותר, ושאם הם יפרשו מחר לבתי האבות האהובים עליהם אני לא אצטער. המוסיקה שהם ביצעו היתה נפלאה, לעומת זאת, ועל כך שיבחתי אותם. מאוד נהניתי לשמוע כמעט את כל Fragile מבוצע מושלם בהופעה חיה. הבעיה היא שהייתי נהנה באותה המידה אם אגרול היו מבצעים את זה. אז כן, הופעה מצוינת, להקה עלובה (טוב, למעט כריס סקווייר). עדיין הזוי+?

אני חושבת שיס היא הלהקה הכי מזדקנת

בתולדות המוזיקה. זאת אומרת, לפחות הם נראים ככה. כשרק התחלתי לשמוע אותם (זה לא היה לפני איזה חודש? ויש לי כבר ארבעה דיסקים וחמישי בדרך) ישר הלכתי לחפש תמונות שלהם היום, כשראיתי תמונה של סטיב האו לקח לי שעה להשתכנע שזה באמת הוא. הוא נראה כאילו הוא בקושי יודע מה הולך מסביבו... כאילו לקחו איזה זקן תמהוני שמו עליו גיטרה וצילמו כמה תמונות... איזה באסה.

למעלה