תגידו למה ארון עזב?
T the z girl New member 19/3/04 #2 לי אןי מושג... בטח נמאס לו מהפרסום.. אממ.. או שפשוט רצה חיים..מלבד מוזיקה.. או שהוא לא הסתדר עם האחרים.. (*לא יכולה לדמיין את זה..*) לי בלכ אופן אין מושג
לי אןי מושג... בטח נמאס לו מהפרסום.. אממ.. או שפשוט רצה חיים..מלבד מוזיקה.. או שהוא לא הסתדר עם האחרים.. (*לא יכולה לדמיין את זה..*) לי בלכ אופן אין מושג
E EleVaTioN New member 19/3/04 #4 ואללה?../images/Emo129.gif חחחחח איך יש לך את כל התשובות לכל השאלות איזו להקה?
J joelgirl New member 20/3/04 #5 ואללה חחחחח זה ידוע הוא בלהקה של אח שלו,ניראה לי,קוראים להם-wakefield
E EleVaTioN New member 21/3/04 #9 בוהוהו../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif לא עולה מישו יעלה את התמונות לפורום?
S S m e l l y Cat New member 21/3/04 #10 תמונה אחת..../images/Emo108.gif והיהו---> הוא חמוודדדד[: אני אוהבת אנשים בלונדינים חמודים[: [למרות שבלונדיני זה קקע. אל תצבעו את השיער לבלונדיניייי!!!!!!!! רק טבעי זה נחמד.]
תמונה אחת..../images/Emo108.gif והיהו---> הוא חמוודדדד[: אני אוהבת אנשים בלונדינים חמודים[: [למרות שבלונדיני זה קקע. אל תצבעו את השיער לבלונדיניייי!!!!!!!! רק טבעי זה נחמד.]