חח הפרסומת השלישית היתה של אנג'ל :)
N n o g i t New member 17/3/04 #17 תנחשו מי במקום הראשון../images/Emo95.gif במצעד של ראש1?! בנחמין!!!!!! סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אורלנדו שוב במקומו הטבעי!!!!!!! וראיתם כמה הודעות sms עוסקות באורלנדו?! איזה כיף!
תנחשו מי במקום הראשון../images/Emo95.gif במצעד של ראש1?! בנחמין!!!!!! סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אורלנדו שוב במקומו הטבעי!!!!!!! וראיתם כמה הודעות sms עוסקות באורלנדו?! איזה כיף!
T TrinMyQueen New member 17/3/04 #18 בדיוק באתי לכתוב את זה פה!../images/Emo168.gif אורלנדו שוב ראשוןןןןןןן! וחמין רק בשלישי... GO ORLANDO
בדיוק באתי לכתוב את זה פה!../images/Emo168.gif אורלנדו שוב ראשוןןןןןןן! וחמין רק בשלישי... GO ORLANDO
N n o g i t New member 17/3/04 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif המלך חוזר ובגדול וגם פרסמו מלא דברים עליו בsms! איזה דברים חמודים כתבו!
../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif המלך חוזר ובגדול וגם פרסמו מלא דברים עליו בsms! איזה דברים חמודים כתבו!
T TrinMyQueen New member 17/3/04 #20 נכון, ראיתי ../images/Emo168.gif וגם במדור סלבריטי היה אייטם על שר הטבעות, ומתוך כל הדמויות שמו בתמונה את לגולאס!@
נכון, ראיתי ../images/Emo168.gif וגם במדור סלבריטי היה אייטם על שר הטבעות, ומתוך כל הדמויות שמו בתמונה את לגולאס!@
T ThisIsJustME New member 17/3/04 #21 ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gifאורלנדו המלך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif
../images/Emo47.gif../images/Emo41.gifאורלנדו המלך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif
A Anat L New member 17/3/04 #29 חחחחחחחח מישהו ראה ג'ואן מארקדיה? "תתארי לי איך הוא ניראה!" "שיער שחור קצר,חמוד כזה כמו אורלנדו בלום" זה היה נחמד
חחחחחחחח מישהו ראה ג'ואן מארקדיה? "תתארי לי איך הוא ניראה!" "שיער שחור קצר,חמוד כזה כמו אורלנדו בלום" זה היה נחמד
מ מכורה לקצפת New member 18/3/04 #32 איז חומד!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif באמת לאכול אותו. בונבוניר קטן!
N n o g i t New member 18/3/04 #36 איזה מאמי!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif אבל מי אלה כל ארנבות הפליי בוי שלידו??
O OB4ever New member 18/3/04 #37 זה היה הצגה שהם עשו בבצפר ואורלנדו היה הקאובוי והבנות מאחורה היו שפנפנות (לא פלייבוי)....מה הקשר אני לא יודעת
זה היה הצגה שהם עשו בבצפר ואורלנדו היה הקאובוי והבנות מאחורה היו שפנפנות (לא פלייבוי)....מה הקשר אני לא יודעת
N n o g i t New member 18/3/04 #38 כן אני יודעת../images/Emo9.gif פשוט הן לא לבושות לגמרי בצניעות אפשר להגיד... ואני יודעת שזה הצגה בבצפר שלו.. פשוט זה הדבר הראשון שעלה לי בראש שראיתי אותן..
כן אני יודעת../images/Emo9.gif פשוט הן לא לבושות לגמרי בצניעות אפשר להגיד... ואני יודעת שזה הצגה בבצפר שלו.. פשוט זה הדבר הראשון שעלה לי בראש שראיתי אותן..
T TrinMyQueen New member 18/3/04 #34 כן!! ../images/Emo168.gif חחח בדיוק באתי לכתוב את זה.... איך חייכתי שהיא אמרה את זה! ובאנגלית זה נשמע יותר נחמד.. "אורלנדו בלומיש"
כן!! ../images/Emo168.gif חחח בדיוק באתי לכתוב את זה.... איך חייכתי שהיא אמרה את זה! ובאנגלית זה נשמע יותר נחמד.. "אורלנדו בלומיש"