תגידו ... פסח פסח פסח!! מפס ממש עומד בפתח ואין לנו תאריך ל פגישת פורום!!! תגידו מה לגבי ה 28 לחודש?!
S shay1986 New member 14/3/04 #1 תגידו ... פסח פסח פסח!! מפס ממש עומד בפתח ואין לנו תאריך ל פגישת פורום!!! תגידו מה לגבי ה 28 לחודש?!
S *superstar* New member 14/3/04 #2 תירגע אתה עם המפגשים שלך!!! תן לסיים ללמוד קודם.. ונראה מה העניין עם הימים המרוכזים. חוצמזה- אני בעד.
תירגע אתה עם המפגשים שלך!!! תן לסיים ללמוד קודם.. ונראה מה העניין עם הימים המרוכזים. חוצמזה- אני בעד.
O OpticalIllusion New member 14/3/04 #7 אם יש לך מספיק כוח לבטל לי שבוע שלם של ימים מרוכזים ( ) , אני אבוא ל 100 מפגשים (זה יהיה ברצון... ) ... טוב אני חושב שאנחנו צריכים לבקש מנדב שיסדר איזשהוא מונה שיספור אחורה עד הסוף. מה אתם אומרים
אם יש לך מספיק כוח לבטל לי שבוע שלם של ימים מרוכזים ( ) , אני אבוא ל 100 מפגשים (זה יהיה ברצון... ) ... טוב אני חושב שאנחנו צריכים לבקש מנדב שיסדר איזשהוא מונה שיספור אחורה עד הסוף. מה אתם אומרים
E Ed Hunter New member 14/3/04 #11 אמממממ מונה לסוף? יש לי עוד חודשיים לימודים!!!! איזה סוף?!?!?! ניראה לי שכדאי לעשות את המפגש בחג עצמו כי אז אין את הבעיה של הימים המרוכזים.. מה שאומר שנצטרך "להתאפק" עד ה6 לאפריל...
אמממממ מונה לסוף? יש לי עוד חודשיים לימודים!!!! איזה סוף?!?!?! ניראה לי שכדאי לעשות את המפגש בחג עצמו כי אז אין את הבעיה של הימים המרוכזים.. מה שאומר שנצטרך "להתאפק" עד ה6 לאפריל...
E Ez sLeeP New member 14/3/04 #17 שנעלה את זה להצבעה? מונה? מזה אתר ג'אווה פה? לא, לא. תפוז. הכל אחיד. אבל בשביל זה יש את רז עם פינת ה'כמה זמן עד ל..' שלו. אל תקח מאנשים את הפרנסה שלהם.
שנעלה את זה להצבעה? מונה? מזה אתר ג'אווה פה? לא, לא. תפוז. הכל אחיד. אבל בשביל זה יש את רז עם פינת ה'כמה זמן עד ל..' שלו. אל תקח מאנשים את הפרנסה שלהם.
O OpticalIllusion New member 14/3/04 #18 הוא צריך להביא לחם הבייתה... ../images/Emo3.gif סתם רעיון שנראה לי חביב ...
E Ez sLeeP New member 14/3/04 #19 זה רק אני או שגנבת לי את ה../images/Emo3.gif? אכן חביב - אך לא בר ביצוע. צר לי.
O OpticalIllusion New member 14/3/04 #20 יש לי תואר שני , מאסטרס, B.A ודוקטורט , בגניבת אייקונים / סמיילים מאנשים .... תראה אני עושה את זה עכשיו SUE ME .... הנה שוב שוד לאור ה(ירח)יום...
יש לי תואר שני , מאסטרס, B.A ודוקטורט , בגניבת אייקונים / סמיילים מאנשים .... תראה אני עושה את זה עכשיו SUE ME .... הנה שוב שוד לאור ה(ירח)יום...
א א ו ר3 New member 14/3/04 #15 אורה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה המצב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ש שירנציקן New member 14/3/04 #14 יום מרוכז אחד פחות.. אפשר לחשוב! אפשר תמיד לצלם מחברים!! (במקרה שיש לך כאלו!! חיחיחי)